1. Home
  2. Produkter
  3. Produkter
  4. Inaktive produkter på shoppen med beholdning i PeakWMS

Inaktive produkter på shoppen med beholdning i PeakWMS

Så snart et produkt sættes som inaktivt/arkiveret i din webshop, vil PeakWMS stoppe med at sende stock adjust beskeder til shoppen. Også selvom der oprettes lagerbeholdning på produktet i PeakWMS.

Derfor vil du godt kunne opleve, at et produkt, der står som inaktivt på din webshop, ikke har beholdning registreret på shoppen, selvom der er beholdning på produktet i PeakWMS. Grunden til dette er, at PeakWMS ikke sender stock adjust beskeder på produkter, der ligger som arkiverede, ikke aktive eller som kladder, og dermed ikke er synlige for dine kunder på webshoppen.

Hvordan holder man styr på det?

Det er din shop, der er master på dine produkter. Derfor er det ikke muligt for PeakWMS at sætte produkterne aktive på shoppen, når der oprettes beholdning gennem PeakWMS. Det er altså op til jer, at holde styr på, hvilke produkter, der potentielt ligger arkiverede på jeres shop, selvom der er beholdning på lageret.

Det kan være en stor og uoverskuelig opgave at holde styr på. Derfor er der en indikator i PeakWMS, der kan hjælpe dig med at holde styr på produkterne.

I produkt-dialogen, kan du finde en komponent frem, der viser dig den status dine produkter har på din webshop. Komponenten hedder Status, og giver dig et indblik i, om et produkt er aktivt eller inaktivt på din shop.

Komponenten ligger ikke i dialogen som standard, men du kan finde den ved at klikke på tandhjulet øverst til højre på siden. Komponenten hedder “Status”.

Komponenten viser dig, om et produkt er aktivt, ikke aktivt eller delvist aktivt på din webshop.

Er produktet markeret med Ikke Aktiv med beholdning i PeakWMS, vil vi anbefale dig at undersøge produktet i din shop. Det kan nemlig betyde, at produktet ikke er synligt på shoppen eller det kan betyde, at der gennem en længere periode, ikke er lavet salg på produktet. Derfor kan markeringen Ikke Aktiv, på flere måder, være en god indikator for, at produktet skal have lidt opmærksomhed. Det samme gør sig gældende, hvis der er tale om produkter markeret med Delvis Aktiv.

Updated on december 20, 2022

Related Articles