Send en ordre igen

Det er meget normalt hos en webshop, at man modtager reklamationer fra sine kunder. Det kan også være, at du oplever, at en kunde ikke har modtaget sin pakke, fordi den er blevet væk hos speditøren.

Derfor skal det selvfølgelig også være nemt at sende varen eller varerne igen, så ordren hurtigt kan blive ekspederet videre, og kunden kan få de varer de har bestilt.

Netop til disse situationer, finder du en Send Igen-knap, som du kan bruge, når en ordre eller dele af en ordre skal sendes til en kunde på ny.

Knappen finder du på ordrer, der er i status Pakket eller Afsendt.

Under funktionen kan du se status på linjerne på ordren, disponibel mængde på lageret, samt antal bestilte på ordren. Derudover kan du selvfølgelig se varenummer, beskrivelse og billede for de enkelte produkter.

Gå til Ordrer

Send igen knappen ligger på de enkelte ordrer. Derfor er det selvfølgelig første step, at du tilgår ordrer, og søger ordren frem, som du ønsker at sende igen.

Klik på Send igen

Send igen knappen ligger øverst til højre i ordreoverblikket.

Knappen er kun synlig, hvis ordren du vil sende igen, er i status Pakket eller Afsendt.

Vælg produkter

Når du klikker Send igen dannes en pop up. Pop up’en viser alle de linjer, der ligger på ordren med varenummer, billede og beskrivelse, så du nemt kan finde de produkter, der skal sendes igen.

Her markerer du de produkter, som skal sendes til kunden igen. Du kan justere mængden, der sendes igen på plus og minus.

Er der tale om en stor mængde, der skal sendes igen, kan du klikke på antal bestilt manuelt taste antal.

Angiv send igen årsag

Alle linjer vises med en send igen mængde og en bestilt mængde. Den bestilt mængde angiver den mængde, som kunden har bestilt på sin ordre, og send igen mængden angiver mængden, som du sender til kunden igen. Send igen mængden er som standard altid sat til 0.

Du skal altså selv angive en mængde til send igen.

Udover mængden, skal du angive en årsag til send igen. Her har du mulighederne, der er vist nedenfor:

Klik på Send Igen

Når du har angivet mængde på produkter, der skal sendes til kunden igen, samt angivet en årsag for Send igen, skal du klikke på knappen Send igen nederst i pop up’en. Knappen er først klikbar, når årsag og mængde er angivet.

PeakWMS opretter nu en plukkeordre på de varer, der skal sendes igen, så en plukker kan gå igang med at plukke ordren. Send igen-årsagen bliver gemt på plukkeordren, så du altid kan gå tilbage og se, hvad årsagen til send igen har været.

Hvem har trykket send igen?

Er du i tvivl om, hvem der har klikket Send Igen på en ordre?

Når du trykker Send Igen på en ordre, opretter PeakWMS en ny plukkeordre. Den nye plukkeordre er markeret med grøn.

Du tjekker, hvem der har oprettet plukkeordren, ved at klikke på drop down-menuen øverst i dialogen, til højre for ordrenummeret, og vælger Plukkeordre.

Herefter klikker du på plukkeordren og vælger fanen Audit.

Her kan du se, hvem der har oprettet plukkeordren, og hvem der senest har opdateret plukkeordren.

Brugeren, der har oprettet plukkeordren, er den bruger, der har trykket Send Igen.

Updated on december 9, 2022

Related Articles