Klon en standardrolle

Standardrollerne er oprettet af Peak Warehousing, og det er Peak Warehousing, der sørger for, at disse roller holdes opdateret, når der implementeres nye funktioner. Standardrollerne har de mest anvendte funktioner indenfor følgende:

  • Lager
  • Kundeservice
  • Superbruger
  • Admin
  • Dashboard (bruges kun på skærm, hvor der udelukkende vises dashboard)

Rollerne har hver isæt rettigheder til at kunne bruge de funktioner og udføre de opgaver, der normalt ligger til henholdsvis lagermedarbejdere og kundeservice. Derudover er der rollen superbruger, der har rettigheder til alle funktioner på tværs af lager og kundeservice, og til sidst Admin, der har rettigheder til alle brugerfunktioner i PeakWMS.

En standardrolle kan ikke redigeres

Markeringen i Standard betyder, at rollen ligger på tværs af og er tilgængelig for alle brugere af PeakWMS. Markeringen betyder også, at det ikke er muligt for dig at tilføje eller fjerne rettigheder for brugerrollen.

Standardrollerne, der er oprettet i PeakWMS kan IKKE redigeres af dig som bruger. Det er kun Peak Warehousing, der har rettigheder til at redigere i rollerne. Det skyldes, at standardrollerne gælder for alle, der bruger PeakWMS, og at ændringerne der foretages på rollen, går igennem til alle der er tildelt rollen.

Lav en klon

Synes du, at det er for uoverskueligt at oprette en rolle selv, så kan du klone standardrollerne i PeakWMS. Når du kloner en standardrolle tildeles din klon alle de rettigheder, der er i den oprindelige brugerrolle.

Når du klikker på tre-prik-menuen ud for en standardrolle og vælger Redigér, vil du få vist boksen nedenfor. For at oprette en klon klikker du på Kopier Rolle. Herefter vil PeakWMS åbne en dialog, hvor du kan fjerne og tildele rettigheder til rollen.

OBS! Vær opmærksom på, at du ikke kan tildele en rolle flere rettigheder, end du allerede selv har. Det vil sige, har din egen rolle ikke adgang til f.eks. pluk, så vil du ikke kunne tildele rettigheden Pluk til den nye rolle.

Det er simpelthen en sikring, så dine medarbejdere ikke ender med at tildele sig selv flere rettigheder, eller ændrer deres rolle til en rolle med flere rettigheder. Vi anbefaler kun, at det er brugeren med flest rettigheder, der opretter nye roller.

Når du har kopieret rollen skal du navngive den.

Updated on marts 8, 2023

Related Articles