Kolli pak

Det er muligt at pakke kolli i PeakWMS. For at pakke kolli, er det nødvendigt, at du angiver, på dine enkelte speditørprodukter, om de skal pakkes som kolli eller ej. Dette angiver du under Indstillinger > Integrationer > Speditøropsætning.

Alle ordrer med speditørprodukter, der er markeret til Kolli pak, vil ikke gennemgå det almindelige pakkeflow. De vil i stedet blive sendt igennem Kolli pakkeflow, hvor hver enkelt linje registreres på et kolli.

Når en ordre med kolli pak scannes i arbejdsdialogen Pak, vil du få vist nedenstående pakkeskærm. Øverst i skærmen ses ordreinformationerne. Til venstre i skærmen ses ordrelinjerne, og til højre ses de kolli, der er lavet.

Der oprettes automatisk 1 kolli til ordren.

Du tilføjer varer til et kolli ved at scanne varens EAN eller ved at klikke på ordrelinjen og justere mængden, så den stemmer med det, der skal registreres i det valgte kolli.

Der kan oprettes flere kolli ved at klikke på ”Tilføj kolli”.

Når alle linjer er registeret på et kolli, skal du indtaste dimensioner for de enkelte kolli. Det gør du ved at klikke på pakken øverst i højre hjørne på hvert enkelt kolli. Det er et krav at indtaste dimensioner og vægt for pakkerne, for at hente labels.

Når alle kolli er som ønsket, skal du bekræfte, at alle kolli er korrekte. Når kolli er bekræftet, hentes labels til de alle kolli.

OBS! Hvis ikke der er indtastet dimensioner på de enkelte kolli, vil det ikke være muligt at bekræfte kolli.

Når du klikker bekræft kolli, forsøger PeakWMS at hente labels til ordren 10 gange. Du vil kunne se hvor langt PeakWMS er nået. Når labels er hentet og printet, er det muligt at afslutte.

I de fleste tilfælde, kan labels hentes i første forsøg. Men var det ikke muligt at hente labels på et af de 10 forsøg, så skal du igen klikke på ”Bekræft kolli”, hvorefter PeakWMS igen forsøger at hente labels.

Den oprindelige plukkeordre på ordren splittes til det antal kolli, der er oprettet i Pak.

Updated on maj 30, 2023

Related Articles