1. Home
  2. Produkter
  3. Toldtarif
  4. Landekode på toldtarif

Landekode på toldtarif

Alt efter hvilke land du skal sende ordrer til, kan toldtariffen for produktgruppen være forskellig. Af den grund, kan du for hver enkelt toldtarif, tilføje en landekode.

Når du tilføjer en landekode til en toldtarif, hjælper du PeakWMS med at vælge den rigtige toldtarif til dine forskellige ordrer. Sætter du f.eks. en toldtarif til at have landekoden NO, og linker tariffen til et produkt, så vil denne toldtarifkode kun blive brugt for det pågældende produkt, når det sendes til Norge (NO). På den måde kan du styre, hvilke toldinformationer, der tilføjes på dine tolddokumenter til dine ordrer.

Du tilføjer en landekode til en toldtarif, ved at klikke på tre prik menuen til venstre for tarifkoden og vælge Rediger:

Her tilføjer du den to-cifrede landekode, der er for det land, som du ønsker at oprette toldtarifkoden for. Du skal være opmærksom på, om det er den landekode du indtaster er korrekt, og stemmer med toldtarifkoden, så du ikke ender med at sende ordrer afsted med forkert toldinformation.

OBS! Det er ikke i alle tilfælde, at det er nødvendigt med en landespecifik toldtarifkoden. Hvis du undlader at indtaste en landekode, vil PeakWMS bruge den samme toldtarif for alle lande.
Updated on september 23, 2022

Related Articles