Lastbærerstatus

Du kan komme ud for, at dine lastbærere ikke kan scannes, fordi PeakWMS fortæller, at de ikke er tomme. Kommer du ud for dette, kan du tjekke, hvad der systemmæssigt er placeret i dine lastbærere. Dine lastbærere kan nemlig godt fysisk være tomme, men indeholde en ordre eller en lagervare, hvis ikke pluk og pak er blevet afsluttet korrekt.

Det kan også være, at du har en lastbærer stående med varer, som du gerne vil finde ud af, om er til en ordre. Her kan du bruge værktøjet Lastbærerstatus i Arbejdsdialogen.

Step 1: Tilgå Lastbærer i arbejdsdialogen

Herefter vælger du Lastbærerstatus.

Step 2: Scan eller indtast navn på lastbærer

Når du har tilgået Lastbærerstatus, skal du søge efter den lastbærer, som du ønsker at se indholdet i.

Det gør du ved enten af indtaste lastbærerens navn manuelt eller ved at scanne stregkoden du har sat på kassen.

Hvad viser dialogen?

Når du scanner en lastbærer, deles lastbærestatus-dialogen op i to dele. Til venstre ses lagervarerne, der er registreret i lastbæreren. Til højre vises den eventuelle ordre, der er tilknyttet lastbæreren.

Har det ikke været muligt for dig at scanne kassen i forbindelse med plukkeprocessen, er der stor sandsynlighed for, at der er sket en fejl i pak, f.eks. at det sidste pakketrin, hvor label bekræftes, ikke er blevet gennemført.

Dialogen vil vise, hvilke produkter, der er registreret i kassen, samt et ordrenummer og oplysninger på kunden, der har bestilt ordren. Altså alle oplysninger, der er relevante for kassen og dens indhold.

Alle produkter, der systemmæssigt er i kassen fungerer som et link. Her kan du altså klikke dig direkte fra Lastbærerstatus-dialogen og ind på de enkelte produkter, ligesom du også kan klikke dig fra dialogen og direkte ind på ordren, via ordrenummeret.

I lastbærerstatus vil du også kunne se, om ordren skal konsolideres med en anden plukkeordre, inden afsendelsen.

De oplysninger, der fungerer som links, er markeret med en lænke til venstre for ordet (varenummer eller ordrenummer).

Updated on oktober 4, 2022

Related Articles