1. Home
  2. Indkøb
  3. Indkøbsordre
  4. Opdatér Indkøbsordrer via Excel

Opdatér Indkøbsordrer via Excel

Du kan opdatere oplysningerne i en indkøbsordre vha. excel-import. Med denne funktion kan du tilføje linjer til dine indkøbsordrer, du kan rette i eksisterende oplysninger i ordren, mængder og kostpriser. Funktionen kan IKKE slette indkøbsordrelinjer fra en indkøbsordre. Dette skal gøres manuelt.

Map informationerne korrekt

Når du importerer opdateringer til en indkøbsordrer via en excel-fil, skal du sørge for, at alle de oplysninger du mapper i opdateringen er magen til dem du afgav, da du oprettede den originale indkøbsordre.

Det vil bl.a. sige, at du skal sørge for, at ordrenummeret på indkøbsordren, som du vil opdatere, og ordrenummeret på den excel-fil du importerer, SKAL være det samme. Hvis ikke de er det, vil PeakWMS oprette en ny indkøbsordre. Det samme gælder for leverandøren.

Når du har mappet komponenterne fra din excel-fil med komponenterne i PeakWMS, klikker du på start import. Her påbegynder PeakWMS en gennemgang af den importerede fil, for at tjekke, om den stemmer overens med en anden indkøbsordre i systemet.

Hvis komponenterne stemmer med en anden indkøbsordre, vil PeakWMS opdatere den indkøbsordre, der allerede er oprettet. Hvis ikke oplysningerne stemmer, vil PeakWMS oprette en ny indkøbsordre.

Updated on marts 3, 2023

Related Articles