1. Home
  2. Opdatering af produkt

Opdatering af produkt

Mellem PeakWMS og din webshop, er der oprettet noget, der kaldes Webhooks. Webhooks hjælper PeakWMS og din webshop med at sende informationer og ændringer mellem hinanden.

F.eks. bruges en webhook, når du gennem din webshop foretager en ændring på et produkt. Når du gemmer ændringen i shoppen, sendes ændringen afsted til PeakWMS, der efterfølgende opdaterer produktet i PeakWMS.

Fra webshoppen til PeakWMS

Det er din webshop, der er master på dine produkter. Det vil sige, at alle de oplysninger, der ligger på dine produkter: vægt, pris, billede osv. de styres af din webshop, gennem din webshop.

Når du foretager en opdatering af et af disse elementer på dine produkter, PeakWMS kører 24/7, og der arbejdes altid på at få opdateringerne på produkter osv. igennem fra din webshop til PeakWMS så hurtigt som muligt.

Nogle gange sker der dog det, at der foretages rigtig mange opdateringer på tværs af vores kunder, der bruger PeakWMS. Det kan i sjældne tilfælde medføre, at der bliver kø i de opdateringer, der sendes. Når der er kø, kan der gå lidt ekstra tid, inden opdateringen registreres i PeakWMS. Men frygt ej. Opdateringerne er registreret, og mangler blot at blive ført helt igennem.

Normalt går der kun et par minutter ekstra, inden opdateringen er gået igennem.

Fra PeakWMS til webshoppen

Der er nogle få felter på produktet, som det er muligt for PeakWMS at opdatere på din shop. Det gælder bl.a. gennemsnitlig kostpris og EAN.

Når du opdaterer den gennemsnitlige kostpris på et produkt i PeakWMS, så opdateres det også i webshoppen. OBS! beskeden skal være slået til. Hvis ikke beskeden er slået til på webshop integrationen, så sender PeakWMS ikke den gennemsnitlige kostpris.

OBS! PeakWMS kan IKKE opdatere kostprisen på produkterne på shoppen. Dette felt er webshoppen master på. Hvis kostprisen i feltet ændres i PeakWMS, vil det blive overskrevet med tallet fra shoppen. PeakWMS kan kun opdatere en gennemsnitlig kostpris.

Når du tilføjer en EAN til PeakWMS, kan denne også opdateres til din webshop, så EAN-nummeret er linket til produktet. Igen kræver det, at du slår beskeden til under Indstillinger > Webshopintegrationen > Tre prik menuen på integrationen > Afsendelse af data.

Updated on september 28, 2022