Lageropsætning: Opret Lager

For at komme godt igang med brugen af PeakWMS, skal du som noget af det første oprette et lager i systemet. Dette gør du nemt, ved at tilgå menuen Indstillinger.

Har du en Shopify shop, vil der automatisk blive oprettet et lager med de oplysninger, der ligger om lageret i din shop.

Step 1: Tilgå Indstillinger

Step 2: Lageropsætning

Når du har tilgået Indstillinger, vil du kunne se alle opsætningsfaner og indstillinger til venstre i dialogen.

Vælg Lager > Lager.

Under Lageropsætningen kan du både redigere i eksisterende lagre og opsætte nye lagre.

For at redigere et lager, klikker du på pen-ikonet ud for lageret.

Step 3: Opret nyt Lager

Her finder du et overblik over de lagre, der er oprettet på din PeakWMS. For at oprette et nyt lager klikker du på Nyt Lager.

Step 4: Indtast oplysninger for lager

Når du opretter et Nyt Lager, skal du indtaste alle de oplysninger, der er nødvendige for dit lager.

De eneste oplysninger, som det er påkrævet, at du udfylder er: Navn, længde og bredde. De påkrævede felter er markeret med *.

I dialogen har du også mulighed for at indtaste generelle oplysninger om Lageret, omhandlende adresse, e-mail, telefonnummer og evt. lukketid, hvis du tilbyder dine kunder afhentning af pakker direkte fra lageret.

OBS! Har du mere end én lagerlokation, kan du med fordel indtaste adressen for lageret, da dine medarbejdere så nemt og hurtigt kan overskue, hvor en bestemt vare ligger placeret.

Step 5: Klik på Gem

Når du har indtastet de ønskede oplysninger klikker du på Gem. Dit lager er nu oprettet, og vil figurerer i Lager-overblikket.

Updated on maj 17, 2024

Related Articles