Opret lastbærer

I arbejdsdialogen Lastbærer, finder du funktionen Opret lastbærer. Under Opret lastbærer kan du oprette enkelte lastbærer, når du har behov for det. Funktionen er relevant, hvis du skal oprette en enkelt lastbærer ad gangen, f.eks. i form af paller. Du opretter lastbæreren ud fra de lastbærertyper, du allerede har opsat i PeakWMS.

Vil du oprette flere lastbærer på én gang eller vil du oprette en ny lastbærertype, kan du gøre det gennem Lastbæreropsætningen i Indstillinger. Du finder en guide til opsætning af mange lastbærere på én gang her:

Step 1: Vælg Opret Lastbærer

Vil du oprette en enkelt lastbærer, starter du med at tilgå arbejdsdialogen Lastbærer. Her vælger du værktøjet Opret Lastbærer.

Step 2: Vælg lastbærertype

Derefter vælger du en lastbærertype. PeakWMS viser dig alle de lastbærertyper, der allerede er oprettet i PeakWMS.

OBS! Det er ikke muligt at oprette en ny lastbærertype i denne dialog. For at oprette en lastbærertype, skal du bruge Lastbæreropsætningen i Indstillinger.

Step 3: Scan lastbærer eller indtast navn på lastbærer, der skal oprettes

Hvis der er stregkode til lastbæreren, kan du scanne den. Alternativt, kan du manuelt navngive den, ved at indtaste et navn i tekstfeltet nederst i dialogen.

Step 4: Vælg lokation til lastbærer

Som sidste step vælger du en lokation på lageret til din lastbærer. Som regel står de lastbærere, der bruges til pluk og pak på lokationen LOST_AND_FOUND. Denne lokation er en systemlokation, der oprettes automatisk. Alle lastbærere omplaceres til denne lokation, når en ordre er pakket færdig.

Updated on oktober 14, 2022

Related Articles