Pakkebord

For at kunne pakke ordrer i PeakWMS er det nødvendigt, at du opretter et pakkebord. Til pakkebordet skal du tildele en printer, som du vil bruge til labels.

Step 1: Tilgå Indstillinger > Lager > Lager

Under menupunktet Indstillinger vælger du Lagerindstillinger. Herfra vil der dukke en drop-down-menu frem.

Step 2: Vælg et lager

Klik på pen-ikonet ud for lageret du vil oprette et pakkebord i.

Step 4: Vælg Område

Når du har valgt lager, skal du vælge, hvilket område pakkebordet skal være i.

Du kan evt. oprette et område, på lageret, der dækker over dit pakkeområde.

Step 5: Rediger områdeindhold

For at redigere området skal du klikke på menuen øverst til venstre i området. Her klikker du på Rediger Områdeindhold.

Step 6: Indsæt nyt pakkebord

Når du har fået adgang til området, klikker du på Indsæt og vælger Pakkebord.

Step 7: Indtast oplysninger

Angiv navn og labelprinter for pakkebordet.

Vælger du ikke en labelprinter, skal du være opmærksom på, at du ikke vil kunne printer labels fra pakkebordet.

Du kan til enhver tid tilføje eller ændre labelprinter på pakkebordet under Admin > Lager > Pakkebord.

Updated on februar 2, 2024