1. Home
  2. Ordrer
  3. Opret Ordre

Opret Ordre

Det er muligt at oprette en ordre direkte i PeakWMS. Det kan være en fordel, hvis der skal trækkes varer ud af lageret til marketing eller til en butik.

Der er INGEN økonomi indblandet i denne del af PeakWMS. Det vil sige, at der kører ingen betaling gennem webshoppen for ordrer lavet på denne måde. Vi anbefaler derfor, at du hovedsageligt bruger funktionen til intern brug.

Step 1: Tilgå Ordrer

Step 2: Klik på Opret

Du opretter en ordre i PeakWMS gennem menupunktet ordrer. Her er der kommet en Opret-knap.

Step 3: Indtast påkrævede oplysninger

For at kunne oprette en ordre i PeakWMS skal du indtaste ordrenummer, speditørprodukt, fuld adresse på modtager og tilføje ordrelinjer til ordren. Dernæst klikker du på Opret ordre. Er der tale om en intern ordre, vælger du selvfølgelig blot Afhentning som speditørprodukt.

Opretter du en manuel ordre med vareejer, er det ikke nødvendigt at indtaste adresse, hvis du undlader at vælge et speditørprodukt.

Når du har valgt et speditørprodukt, vil det være muligt for dig at indtaste adresse på ordren.

Step 4: Tilføj produkter til ordre

Når du har indtastet de påkrævede oplysninger, skal du angive, hvilke produkter, der er bestilt på ordren.

Det gør du nederst i dialogen. Her indtaster du varenummer, EAN eller beskrivelse på produkterne, der skal tilføjes til ordren. Herefter angiver du antal.

Step 4: Klik på Opret ordre

Når en ordre er oprettet, vil PeakWMS forsøge at frigive den til pluk. Ordren frigives som alle andre ordrer, hvis alle ordrelinjer kan opfyldes.

Updated on februar 7, 2024

Related Articles