Brugerstyring: Opret Rolle

Step 1: Tilgå Indstillinger > Brugerstyring > Brugerroller

Du finder Indstillinger aller nederst i menuen i venstre side.

Step 2: Opret Brugerrolle

Når du har tilgået indstillinger, finder du den fane til venstre på siden, der hedder Brugerroller.

Her vil en liste komme frem med de roller, der allerede er oprettet. Listen vil, som minimum, indeholde fem roller, der er oprettet af Peak Systems ApS, og som er standardroller i PeakWMS.

For at lave en rolle klikker du på Opret.

Step 3: Udvælg de værktøjer, der skal gives adgang til

Nu skal du navngive rollen, der skal laves, samt tildele rollen rettigheder i PeakWMS.

Du kan helt selv styre, hvilke af dine medarbejdere, der skal have adgang til hvilke funktioner i PeakWMS, og du kan oprette så mange roller som du har brug for. Du kan også redigere rollerne, hvis du finder ud af, at en rolle skal have flere eller færre rettigheder.

Du kan kun give rollen rettigheder tilsvarende de rettigheder din egen bruger har. Du kan ikke tildele rettigheder du ikke selv har adgang til.

Step 4: Opret rolle

Når du har valgt de rettigheder, som din rolle skal have, klikker du på Opret Rolle. Herfra bliver du ledt tilbage til overblikket over dine eksisterende roller, hvor den nyoprettede rolle nu vil figurerer. Din rolle er nu Gemt.

Du kan altid redigere i en rolle, hvis du oplever, at dit personale har behov for at få adgang til en funktion i deres arbejde. Dette gør du ved at klikke på tre-punkt-menuen ud for den rolle, som du ønsker at redigere. Her vælger du Rediger, for at ændre i rollen.

OBS! Peak Systems ApS sørger for at holde standard-rollerne opdateret med nye funktioner. Har du selv oprettet roller i PeakWMS, skal du selv holde dem opdateret.

Updated on maj 21, 2024

Related Articles