Opsætning af Cargoflux, API

I PeakWMS finder du en direkte integration til Cargoflux. Du skal selv sørge for at opsætte din Cargoflux integration i PeakWMS, men det er nemt og hurtigt at gøre.

Det eneste, der som sådan skal bruges i PeakWMS for at oprette forbindelse til Cargoflux, er en API nøgle. Denne oprettes gennem Cargoflux.

Du logger ind i Cargoflux på følgende URL:

https://app.cargoflux.com/users/sign_in

For at kunne logge ind, er det selvfølgelig nødvendigt, at du har en aftale med Cargoflux.

Settings > API Access

Når du er logget ind i Cargoflux, finder du Settings > API Access. Her klikker du på “Generate”, for at generere en API access token.

API access token kopieres, og sættes ind i Peak under Indstillinger > Integrationer > Speditøropsætning. API access token er det eneste information PeakWMS skal bruge fra Cargoflux or at kunne oprette forbindelse.

Host id’er

For at kunne mappe speditørprodukterne korrekt mellem Cargoflux og PeakWMS, skal du bruge host id’erne, der sendes for de enkelte fragtmetoder.

Disse fås nemmest, ved at oprette testordrer i shoppen med de forskellige forsendelsesmetoder fra Cargoflux.

Når der oprettes en ordre, registreres host id’et på ordren, og dette vil være synligt i PeakWMS, som en alarm på ordren.

OBS! Vær opmærksom på, at har du sat et speditørprodukt som standard, så vil ordrer, der ikke kan mappes til et speditørprodukt, automatisk blive registreret med standard. Check derfor efter, om du har sat et standardspeditørprodukt, og slå det evt. fra, mens du opsætter andre speditørprodukter i PeakWMS.

Updated on juli 12, 2023

Related Articles