Opret lager

Step 1: Tilgå Indstillinger > Lager

Til at begynde med skal du tilgå lageropsætningen i Indstillinger. PeakWMS leder dig om udgangspunkt til lageropsætningen, når indstillinger tilgås.

Step 2: Nyt Lager

Når du har tilgået lageropsætningen, skal du klikke på Nyt Lager, for at oprette et lager.

Du kan oprette så mange lagre i PeakWMS, som du har brug for, så det svarer til dine fysiske lagre.

Step 3: Udfyld oplysninger

Udfyld som minimum felterne markeret med *.

Adresse

Lagerets adresse skulle gerne allerede være udfyldt med adressen, hvor dit CVR-nummer er registreret. Har du lager et andet sted, end på den adresse, skal du selv ændre adressen i lageropsætningen.

Det er ikke et krav, at du udfylder adressen, men det kan som sagt være en fordel, hvis din webshop har flere lagerlokationer.

Når lageret er oprettet, kan du redigere det, og oprette områder, lokationer og reoler på lageret.

Du finder guides til, hvordan du laver den fortsatte lageropsætningen her:
Updated on februar 2, 2024