1. Home
  2. Ofte stillede spørgsmål
  3. Opdel ordren i pak – Afslut pakke

Opdel ordren i pak – Afslut pakke

I kan komme ud for, at en ordre er for stor til at sende i en enkelt forsendelse. Her er det nødvendigt, at I kan opdele ordren til to eller flere pakker.

I Pak er der lavet forskellige funktioner, der skal gøre det lettere for pakkeren at komme videre i sit arbejde. Et af de værktøjer, der er lavet til dette formål er knappen Afslut Pakke, der ligger nederst til venstre i dialogen.

Når en pakker klikker på knappen, afsluttes en pakke med de varer, der er blevet scannet på en ordre i Pak, og der printes en ny label og evt. andre dokumenter til den afsluttede pakke. Grunden til, at der printes nye labels og dokumenter er, at ordren kan være afhængig af toldoplysninger. Derfor er det vigtigt, at de korrekte varer er registreret på pakken.

Når en pakke er afsluttet, og du igen begynder at scanne varer fra den samme ordre, vil PeakWMS oprette ny label og dokumenter, for de resterende varer på ordren.

Alt efter, hvad din PeakWMS er sat op til, kan der printes shippinglabel, returlabel og følgeseddel på ny, når en pakke afsluttes.

Knappen kan bruges så mange gange man har behov for. Du kan derfor nemt dele en stor ordre op, uden manuelt at skulle oprette nye labels til ordren.

OBS! Hvis du blot skal have en genudskrevet label med samme pakkenummer, som den, der oprindeligt hørte til pakken, enten fordi den første er gået i stykker eller ikke er blevet printet pga. manglende papir i printeren, skal du klikke på GENUDSKRIV.
Updated on august 23, 2022

Related Articles