1. Home
  2. Ordrer
  3. Ordrestatus – Annulleret

Ordrestatus – Annulleret

Det er muligt at se i PeakWMS, om en ordre er blevet annulleret på webshoppen. Hvis en ordre annulleres på webshoppen inden den er blevet plukket i PeakWMS, vil ordren ikke blive frigivet til pluk. Her vil ordren ændre status til Annulleret i stedet.

Er ordren i gang med at blive plukket eller er plukket, vil der blive vist i pak, konsolidering og lastbærerstatus, at ordren er annulleret. Pakkeren vil altså blive advaret om, at der er tale om en annulleret ordre, og at ordren ikke skal sendes afsted til kunden.

OBS! Når en ordre er annulleret på shoppen, og der er plukket hele eller dele af ordren, så sættes beholdningen i status tilgængelig igen, så varerne kan bestilles og plukkes til en anden ordre. Du skal dog være opmærksom på, at varen aktivt skal flyttes fra lastbæreren, som lagervaren ligger i, og over på en lokation på lageret, for at det er muligt at plukke den igen. Du skal derfor sørge for at tømme dine lastbærer med annullerede ordrer.

Du kan tømme en lastbærer ved at scanne den i Beholdning > Flyt lagervare. Du kan læse mere om funktionen her:

OBS! Ordrestatus ændres IKKE på ordrer, der er annulleret efter pak, da der er en risiko for, at pakken allerede er afsendt. Derfor er tilbagekaldelse og håndtering af disse ordrer en manuel proces.

En ordre er manuelt håndteret gennem webshoppen – Hvorfor har den status annulleret?

Hvis du manuelt har færdigbehandlet en ordre i din webshop, skal du være opmærksom på, at ordren vil blive registreret i PeakWMS med status Annulleret. Også selvom ordren ikke reelt er annulleret i din webshop.

Grunden til, at ordrer som disse registreres som Annulleret i PeakWMS er, at PeakWMS ikke skal håndtere manuelt håndterede ordrer. Af den grund ændres deres status til annulleret, så ordren ikke frigives og sendes til pluk igen.

Når en ordre er manuelt håndteret gennem shoppen, vil det heller ikke være muligt at gennemgå historik eller andet på ordren i PeakWMS.

Updated on november 10, 2022

Related Articles