1. Home
  2. Ordrer
  3. Ordrestatus – Annulleret

Ordrestatus – Annulleret

Bliver en ordre annulleret eller på anden måde håndteret i din webshop, vil du kunne se dette i PeakWMS.

Ordrer, der er annulleret eller håndteret direkte i webshoppen, vil blive markeret som annulleret i PeakWMS, som en indikator for, at ordren ikke skal håndteres i PeakWMS.

Annulleret ordre i forskellige status

Alt efter hvilken status en ordre har, vil annullering blive meddelt på forskellig vis i PeakWMS.

Status oprettet og frigivet

Bliver en ordre håndteret eller annulleret i shoppen, mens ordren i PeakWMS er i status oprettet eller frigivet i PeakWMS, vil ordren i PeakWMS få ændret status til annulleret.

Ved disse ordrer behøver du ikke at foretage dig noget.

Plukket

Er ordren enten igang med at blive plukket eller allerede plukket i PeakWMS, så vil ordren blive annulleret i PeakWMS.

Brugeren får at vide, at ordren er annulleret, når ordren scannes i Pak.

PeakWMS viser en pop up, der forklarer brugeren, at ordren er annulleret, og at varerne skal retur på lageret. Dette sker ikke automatisk.

Opdateret lagertal sendes til shoppen, når pop up vises i Pak. Ordrestatus ændres til annulleret.

Du kan tømme en lastbærer ved at scanne den i Arbejdsdialog > Beholdning > Flyt lagervare. Du kan læse mere om funktionen her:

Pak

Er ordren allerede pakket, vil det ikke være muligt for PeakWMS at modtage en opdatering på at ordren er annulleret. Det skyldes, at når ordren er pakket, kan PeakWMS ikke længere tracke ordren.

Der er derfor en risiko for, at ordren allerede er blevet hentet af en speditør.

Tilbagekaldelse og håndtering af disse ordrer skal håndteres manuelt.