1. Home
  2. Ordrer
  3. Ordrestatus – Annulleret

Ordrestatus – Annulleret

Det er muligt at se i PeakWMS, om en ordre er blevet annulleret på webshoppen. Hvis en ordre annulleres på webshoppen inden den er blevet plukket i PeakWMS, vil ordren ikke blive frigivet til pluk. Her vil ordren ændre status til Annulleret i stedet.

Er ordren i gang med at blive plukket eller er plukket, vil der blive vist i pak, konsolidering og lastbærerstatus, at ordren er annulleret. Pakkeren vil altså blive advaret om, at der er tale om en annulleret ordre, og at ordren ikke skal sendes afsted til kunden.

OBS! Når en ordre er annulleret på shoppen, og der er plukket hele eller dele af ordren, så sættes beholdningen i status tilgængelig igen, så varerne kan bestilles og plukkes til en anden ordre. Derudover sendes der besked til shoppen med et opdateret lagertal.

Ordrestatus ændres IKKE på ordrer, der er annulleret efter pak, da der er en risiko for, at pakken allerede er afsendt. Derfor er tilbagekaldelse og håndtering af disse ordrer en manuel proces.

En ordre er manuelt håndteret gennem webshoppen – Hvorfor har den status annulleret?

Hvis du manuelt har færdigbehandlet en ordre i din webshop, skal du være opmærksom på, at ordren vil blive registreret i PeakWMS som havende status Annulleret. Det er ikke sikkert, at ordren figurerer som Annulleret på din webshop.

Grunden til, at ordrer som disse registreres som Annulleret i PeakWMS er fordi, at PeakWMS ikke skal håndtere ordrerne, der er manuelt færdigbehandlet i Shoppen. Af den grund ændres deres status til annulleret.

Når en ordre er manuelt håndteret gennem shoppen, vil det heller ikke være muligt at gennemgå historik eller andet på ordren i PeakWMS.

Updated on september 27, 2022

Was this article helpful?

Related Articles