Pak alt

I pakkeprocessen findes en Pak Alt knap.

Pak Alt-knappen gør som navnet indikerer; pakker alt på plukkeordren på samme tid, uden behov for scanninger af stregkoder.

OBS! Hvis du f.eks. har mange forskellige produkter, der minder om hinanden, så anbefaler vi ikke, at du bruger knappen, da du mister det sidste valideringsstep af produkterne i pakkeprocessen, og dermed øver risikoen for at lave pakkefejl.

Stregkode til Pak alt

Du har mulighed for at sætte en stregkode på dit pakkebord, så du undgår at klikke på knappen for at pakke alt.

Stregkoden skal indeholde følgende tekst:

På dansk:

PAK ALT

På engelsk:

PACK ALL

Laver du en stregkode med ovenstående tekst, vil du kunne pakke alt, ved at scanne stregkoden.

Updated on juni 29, 2023