1. Home
  2. Arbejdsdialog
  3. Pluk
  4. Parkér ordre i Pluk

Parkér ordre i Pluk

Når du befinder dig i plukkeprocessen, kan det blive nødvendigt at parkere en ordre. Det kan eksempelvis være, at ordren indeholder et produkt, der viser sig ikke at være på lager, eller er defekt, og kunden derfor skal kontaktes.

Derfor har du mulighed for at parkere ordren direkte i pak. Når du parkerer en ordre udskriver PeakWMS en parkeringslabel som du skal bruge, når du igen vil genoptage pluk af ordren.

Step 1: Tilgå pluk

Parkér ordre fungerer kun, når du befinder dig i plukkeprocessen.

Step 2: Påbegynd pluk af ordre

Parkér ordre virker derudover kun, når du er igang med at plukke en ordre. Har du endnu ikke foretaget første pluk, kan du ikke benytte Parkér Ordre. Her kan du blot klikke på burgermenuen øverst til højre i skærmen og klikke på Fortryd valg af ordre.

Denne metode kan du kun benytte så længe du ikke har foretaget første pluk. Efter første pluk skal du parkere ordren i plukkeprocesen.

Step 3: Klik på Parkér ordre

Efter første pluk er foretaget, kan du ikke længere fortryde valg af ordre. Derfor er det nødvendigt, at du parkerer ordren, indtil du igen kan fortsætte pluk.

Du parkerer ordren ved at klikke på Parkér ordre i bunden af skærmen.

Step 4: Bekræft parkering

Når du har klikket på Parkér Ordre skal du bekræfte, at du ønsker at parkere ordren.

Når du er klar til at genoptage pluk af ordren, søger du ordren frem i pluk. Ordren vil være ændret til plukketype manuel, da ordren allerede er tildelt en plukkekasse, og pluk er påbegyndt.

Updated on september 26, 2022

Related Articles