1. Home
  2. Arbejdsdialog
  3. Pak
  4. Parkeret ordre, delleveres

Parkeret ordre, delleveres

Har du en parkeret ordre liggende, der venter på, at resten af ordren frigives til pluk, men som du ønsker skal sendes afsted som en delleverance, så kan du nemt frigive ordren til pak.

Får at pakke en parkeret ordre, skal du bruge den Parked Label, der er kommet ud, da ordren er blevet parkeret. Har du ikke længere denne label, så kan du søge, den frem, ved at søge på ordren i Ordrer-dialogen. Her ligger koden for ordrens parked label i feltet Lastbærer på plukkeordren.

Del af ordren er nulplukket

Når en ordre er parkeret, er det fordi, at en del af ordren er blevet nulplukket. Lastbæreren, som ordren er registreret i, er blevet scannet i Pak. Her er pakkeren blevet introduceret til en pop up, hvor man har skulle vælge, hvordan man har ønsket at fortsætte med ordren. Her har pakkeren valgt, at ordren skulle parkeres.

Scan parked label i Pak

Når du skal pakke en ordre, der er parkeret, uden at det resterende af ordren endnu er blevet plukket, så skal du tilgå Pak endnu engang.

Her scanner du den parked label eller parked koden, der er registreret på ordren. Når du scanner denne kode, så vil PeakWMS igen give dig valget, om ordren skal parkeres eller om du vil fortsætte pak og Sende hvad der er på lager.

Har du ikke længere din parked label, kan du finde koden, ved at søge ordrenummeret frem i Ordrer-dialogen. Her vil Parked nummeret ligge i feltet Lastbærer.

For at pakke ordren skal du scanne koden ind i Pak, ligesom du vil scanne en lastbærer, når du skal pakke en ordre. Hvis ikke du har Parked labelen, så kan du indsætte koden i tekstfeltet nederst i dialogen, for at pakke ordren.

Når du har scannet parked label eller indtastet koden i tekstfeltet, og klikket enter, vil PeakWMS vise en pop up med de muligheder du har for at fortsætte. Når dit mål er at pakke ordren, skal du klikke på Send hvad der er på alger, for at forsætte med at pakke ordren.

Updated on september 28, 2022

Related Articles