Pluk bestemt ordre

Når du plukker gennem PeakWMS, kan du plukke på forskellige måder. Hvordan en ordre skal plukkes, vurderes ud fra plukketypen på de enkelte produkter bestilt på ordren.

Billedet nedenfor viser et eksempel på, hvordan en plukkeskærm i PeakWMS kan se ud. Om du har alle typer tilgængelige som på billedet, afhænger af, hvilke produkter du har på din webshop. Har du f.eks. ikke nogle produkter, der skal plukkes og pakkes for sig, vil denne box ikke være tilgængelig på din plukkeskærm.

Step 1: Tilgå arbejdsdialog

For at plukke en ordre, skal du tilgå Pluk i arbejdsdialogen.

For at plukke en bestemt ordre i PeakWMS, klikker du på boxen Pluk Andet nederst i billedet.

Når du har valgt Pluk Andet, kan du vælge, om du ønsker at plukke med plukkevogn, eller om du ønsker at plukke én ordre ad gangen.

Step 2: Valg af plukkemetode

Nederst i billedet, kan du foretage en søgning efter en bestemt ordre. Du kan kun søge ordrer frem, der er klar til at blive plukket, og som er i status Frigivet.

For at foretage en søgning, klikker du på loopen nederst til højre.

Step 3: Indtast ordrenummer

Når du har klikket på loopen, vil der dukke et søgefelt frem, hvor du kan indtaste ordrenummer på ordren, som du ønsker at plukke.

Step 4: Klik på søg

Når du har skrevet ordrenummeret, skal du trykke enter eller klikke på den orange knap med loopen til højre for søgefeltet, for at søge ordren frem.

Step 5: Påbegynd pluk

Når du har søgt ordren frem, klikker du på Pluk Valgt Ordre i bunden af dialogen, for at påbegynde plukketuren.

OBS!

Skal du plukke fra en pallelokation, kan du vælge, om du ønsker at se lageroverblikket eller ej.

Ved at “fjerne” lageroverblikket minimerer du mængden af informationer på din device, og du vil undgå at skulle scrolle op og ned på skærmen, for at få alle informationer med (dette afhænger selvfølgelig af størrelsen på din device).

Du vil stadig få vist lokationsnavnet på din device, selvom lageroverblikket skjules.

Updated on marts 3, 2023

Related Articles