Pluk for sig

Der findes flere forskellige plukketyper i PeakWMS. En af dem er, at du kan indstille dine store produkter til, at de skal plukkes for sig. Når du indstiller et produkt til Pluk for sig, skal du ikke bruge plukkekasser, som du skal med de varer, der kan komme på plukkevogn eller som plukkes manuelt.

I Pluk for sig scanner du blot stregkoden på produktet, for at registrere, at det er plukket.

Step 1: Tilgå arbejdsdialog Pluk

Step 2: Vælg Pluk Store Kolli

Step 3: Vælg Speditør

Når du har valgt, at du ønsker at plukke store kolli, vil du blive bedt om at vælge, hvilken speditør du ønsker at plukke ordrer til.

Step 4: Start proces

Step 5: Find og scan Produkt

Når du har påbegyndt processen vil PeakWMS vise dig, hvilket produkt du skal plukke fra lageret, samt produktets placering på lageret. Når du har lokaliseret produktet scanner du produktets stregkode.

Step 6: Aflever produkt ved pakkebord

Når du har gennemført plukket vil PeakWMS bede dig om at aflevere den plukkede vare ved et pakkebord, ligesom hvis du havde plukket med plukkevogn eller havde foretaget et manuelt pluk.

Step 7: Scan produktets EAN ved pakkebord

Pluk for sig er anderledes end de andre plukketyper. Når du udfører Pluk for sig, skal du nemlig ikke benytte plukkekasser som i manuelle pluk og med plukkevogn, og du får heller ikke en label ud med det samme, som du gør med pluk og pak for sig.

Når du plukker for sig, benytter du produktets egen stregkode som lastbærer. PeakWMS genkender produktet på stregkoden i pak, og har dannet en midlertidig “lastbærer” til produktet, hvilket er det nummer, der vises på pakkebordet, som ordren systemmæssigt er blevet afleveret til.

OBS!

Skal du plukke fra en pallelokation, kan du vælge, om du ønsker at se lageroverblikket eller ej.

Ved at “fjerne” lageroverblikket minimerer du mængden af informationer på din device, og du vil undgå at skulle scrolle op og ned på skærmen, for at få alle informationer med (dette afhænger selvfølgelig af størrelsen på din device).

Updated on marts 3, 2023

Related Articles