1. Home
  2. Produkter
  3. Produkter
  4. Plukketype pr. produkt

Plukketype pr. produkt

Dit varelager kan bestå af forskellige typer af produkter. Produkterne kan kræve forskellige plukkemetoder. Derfor kan du på produktniveau bestemme, hvilken plukketype et produkt skal have.

Sælger du f.eks. produkter, der er store og svære at håndtere, kan du registrere dem i PeakWMS som produkter, der skal plukkes for sig eller plukkes og pakkes for sig. Andre produkter egner dig bedre til plukkevogn.

Når et produkt er registreret som pluk og pak for sig, vil der i PeakWMS blive oprettet en plukkeordre kun på det produkt. På plukkeordren vil der blive genereret en forsendelseslabel til produktet.

Har en kunde derfor bestilt to af samme produkt, men produktet er markeret med pluk for sig, vil der blive oprettet to plukkeordrer på produktet.

Step 1: Tilgå Produkter

Step 2: Vælg produkt

Når du har tilgået produkter, skal du søge det produkt frem, som du gerne vil ændre plukketype på. Her kan du enten søge på beskrivelse eller varenummer, eller du kan scanne stregkoden på produktet, hvis du har registreret stregkoder i din webshop eller i PeakWMS.

Step 3: Klik på tre-prik-menuen

For at ændre plukketypen på et produkt skal du klikke på tre-prik-menuen yderst til venstre for produktet. Tre-prik-menuen ud for produktet giver dig mulighed for at redigere og slette produktet eller ændre plukketype og tildele leverandør til produktet.

Vil du gerne ændre plukketype på flere produkter på en gang kan du markere de produkter du gerne vil ændre, og klikke på den øverste tre-prik-menu, der ligger i toppen af dialogen under søgefunktionen.

Step 4: Vælg Plukketype

Når du har valgt plukketypen ændres produktet.

Hav in mente, at ændringen ikke vil træde i kraft på ordrer, der allerede er frigivet. Ændringen vil kun virke på ordrer, der endnu ikke er frigivet i PeakWMS.

Updated on december 20, 2022

Related Articles