1. Home
  2. Arbejdsdialog
  3. Pluk
  4. Pluk fra anden plukkelokation

Pluk fra anden plukkelokation

Har du store mængder af det samme produkt, kan du have beholdning af produktet liggende på flere forskellige lokationer i PeakWMS.

Det kan f.eks. være, at du har hele paller stående på én lokation, kolli på en anden, og pakker på en tredje, der alle indeholder forskellige mængder af af samme.

Er det tilfældet, kan det være en fordel for dig, at du selv kan bestemme, hvilken plukkelokation du ønsker at plukke fra. Det giver jo ikke mening, at du bliver bedt om at plukke 20 kartoner fra en lokation, hvis du ved, at en palle, der er pakket og klar til afsending, indeholder den samme mængde. Det kan spare dig for både tid og besvær, hvis du “kan nøjes” med at tage den hele palle, der allerede er pakket, i stedet for at pakke 20 kartoner på en palle.

Derfor kan du i PeakWMS vælge at plukke fra en anden plukkelokation end den som PeakWMS foreslår dig i plukkeprocessen.

Du vælger en anden lokation, mens du befinder dig i plukkeprocessen. Her finder du en Loop ved siden af lokationsnavnet.

Klikker du på denne loop, vil du få vist en liste over de øvrige lokationer, hvor produktet har registreret beholdning.

PeakWMS genererer en liste over alle lokationer, hvor produktet har registreret beholdning. På listen vil du kunne se; reol/lokationsnavn, BBD/LOT og mængder på de enkelte lokationer.

(Billede)

For at vælge en anden lokation fra listen klikker du på linjen. Når en lokation er valgt, bliver linjen grøn. Som sidste step klikker du på Confirm.

Når du klikker på knappen og vælger en anden plukkelokation, ombooker PeakWMS den reservation, der er lavet på beholdningen til den pågældende ordre, så beholdningen bliver nedjusteret på den korrekte lokation, som varen tages fra.

Knappen er synlig ved alle pluk, og er derfor også synlig, ved de pluk, hvor varen ikke er placeret andre steder.

Updated on september 26, 2022

Related Articles