1. Home
  2. Arbejdsdialog
  3. Pluk
  4. Plukkehistorik i arbejdsdialogen Pluk

Plukkehistorik i arbejdsdialogen Pluk

I plukkeprocessen har du mulighed for at se, hvilken ordre du er i gang med at plukke til. Det tjekker du ved at klikke på menuen øverst til venstre i dialogen.

I denne menu finder du informationer om den ordre du er i gang med at plukke. Her kan du se hvilke ordrelinjer, der er på ordren, hvilke lokationer varerne skal plukkes fra, samt hvilken lastbærer varen hører til.

Manuel ordre

Hvis du plukker en manuel ordre, vil du kunne se alle de linjer, der hører til plukkeordren du er igang med at plukke. Du vil også kunne se de linjer, der endnu ikke er blevet plukket på plukkeordren.

I overblikket vil du kunne se ordrenummer, lastbærer og plukkeordrelinjer. Status på hver enkelt plukkeordrelinje ændres i takt med, at et produkt plukkes eller nulplukkes.

Pluk med plukkevogn

Plukker du med plukkevogn, vil du i plukkehistorikken kunne se en liste over alle de pluk du har foretaget på din igangværende plukketur, samt pluk, der kommer efterfølgende. Dermed vil du kunne se, hvilken lastbærer varen du plukker skal i, inden du har bekræftet produktet. Det kan være en fordel, hvis du f.eks. skal plukke en stor mængde til en ordre, men ikke fra start får vist, hvilken lastbærer varerne skal placeres i.

Linjerne markeret med grøn, er de pluk, der allerede er foretaget på plukketuren.

Du vil også kunne klikke på plukkehistorikken, og se hvilken lastbærer et tidligere pluk hører til, i tilfælde af, at du kom til at trykke dig for hurtigt videre.

Updated on september 30, 2022

Related Articles