1. Home
  2. Ofte stillede spørgsmål
  3. Plukkeren kan ikke komme igang med at plukke på plukkevogn

Plukkeren kan ikke komme igang med at plukke på plukkevogn

I kan være uheldige at komme ud for, at jeres plukkere ikke kan komme igang med at plukke på plukkevogne. Der kan være forskellige årsager til, hvorfor I ikke kan komme videre.

Er jeres plukker kommet igang med at scanne kasser ind på plukkevognen, men bliver stoppet af en fejl, der f.eks. fortæller, at der ikke er plads til næste plukkekasse på vognen, skal i nulstille plukkearbejdsstationen.

I kan læse mere om, hvordan I nulstiller en plukkevogn her.

Fejl: Object reference is not set to an instance of an object

Fejlen her er ikke en fejl, der specifikt omhandler brugen af plukkevogn. Fejlen kan forekomme i alle arbejdsdialoger, og handler om, at der er en relation i PeakWMS, der ikke har en kobling. For at løse problemet skal den manglende kobling findes og oprettes.

Dukker fejlen op i andre dialoger, skal du endelig tage kontakt til os på support@peakwarehousing.com.

Fejlen dukker op, når en plukker tilgår arbejdsdialogen Pluk, klikker på Pluk Andet, og vælger plukketur. Skærmen på devicen vil være hvid, og kommer ikke videre fra den hvide baggrund. Ovenstående fejlmeddelelse vil dukke op i en rød bjælke nederst på skærmen.

Oplever I at få denne fejlmeddelelse betyder det, at I har en eller flere plukkeordrer, der ikke er blevet tildelt en lastbærertype i PeakWMS. Er en plukkeordre ikke tildelt en lastbærertype, vil det ikke være muligt at plukke ordren.

Normalt tildeles ordrerne en lastbærertype, når de registreres i PeakWMS.

For at løse fejlen skal I manuelt tildele plukkeordren en lastbærertype, svarende til den lastbærertype, der normalt benyttes for jeres ordrer. Hvis du er i tvivl om, hvad jeres lastbærertyper hedder, kan du finde dem under Lastbæreropsætning i Indstillinger. Her kan du også se, om lastbærertypen er sat op til pluk eller pak.

Step 1: Tilgå plukkeordre

For at kunne søge efter, om der ligger ordrer, der mangler en lastbærertype, kan du tilgå linket herunder:

https://app.peakwms.com/dialog/pickOrder

Linket linker til plukkeordrer-dialogen, hvor det er muligt at søge blandt alle de plukkeordrer, der er oprettet i PeakWMS.

Dialogen ligger også i Admin, udgående, Plukkeordre

Step 2: Søg på Oprettet

Når dialogen er tilgået skal du finde alle de plukkeordrer, der ligger i status Oprettet. Det kan du gøre ved at klikke på den knap over søgefeltet, der hedder Oprettet.

Step 3: Sorter efter Lastbærertype

Herefter skal du sortere efter den komponent, der hedder Lastbærertype Navn. Sorteringen skal være stigende (pilen skal pege op).

Når du sætter søgningen til stigende, starter PeakWMS med at finde de plukkeordrer, hvor Lastbærertype Navn er tom.

Hvis ikke komponenten Lastbærertype Navn er synlig i dialogen, skal du tilføje den, ved at klikke på tandhjulet øverst til højre i dialogen.

Her finder du alle de komponenter, der har noget at gøre med en plukkeordre. Du kan sammensætte dialogen som du vil.

Step 4: Tildel lastbærertype

Har du en enkelt plukkeordre, der ikke er tildelt en lastbærertype, kan du klikke på tre-prik-menuen ud for linjen, og klikke på rediger. Herfra tildeler du plukkeordren en lastbærertype.

Er der flere plukkeordre, hvor feltet med lastbærertype er tomt, så kan du markere disse og tildele en lastbærertype til den alle på samme tid, ved at klikke på Rediger i den øverste tre-prik-menu.

I tre-prik-menuen vælger du Rediger Flere, og finder feltet, der hedder Lastbærertype.

Når feltet er markeret, scroller du til bunden af siden og trykker på næste. Herefter vælger du en lastbærertype.

Tildel en lastbærertype, der svarer til den i normalt bruger i pluk.

Når du har tildelt en lastbærertype, klikker du på gem.

Når du har gemt, skal plukkeren lave en opdatering af dialogen de befinder sig i. Herefter kan de påbegynde pluk med plukkevogn på normal vis igen.

OBS! Oplever du andre fejlmeddelelser i pluk med plukkevogn, end meddelelserne noteret her, kontakt os da endelig, og fortæl os hvornår fejlen opstår, så vi kan løse problemet.

Updated on april 6, 2022

Related Articles