1. Home
  2. Indstillinger
  3. Lager
  4. Plukkevogne
  5. Opret Plukkevogn – Anvend ikke plukkekasser

Opret Plukkevogn – Anvend ikke plukkekasser

Der er kommet en ny type plukkevogne i PeakWMS. Plukkevogn uden plukkekasser. Når du har tilgået lageret, skal du klikke på Plukkevogn øverst i dialogen.

Opret en plukkevogn

Du opretter en plukkevogn gennem Indstillinger > Lager > Lageropsætning. Her vælger du lageret, du vil oprette en plukkevogn i.

Indtast navn og mål

Oprettelsen af en plukkevogn foregår som normalt. Her skal du angive plukkevognens navn, højde, længde og bredde. Når du har angivet navn og mål, kan du tildele hylder til vognen.

Plukkevogn er som standard sat til oprettelse af plukkevogne med plukkekasser. Ønsker du ikke at anvende plukkekasser, skal du bare fjerne markeringen i feltet Anvend plukkekasser.

Uden plukkekasser

For plukkevogne uden plukkekasser, får du ikke vist en animation af plukkevognen, når du har indtastet mål. Her skal du først tilføje hylder til plukkevognen, og angive antal lokationer pr. hylde. Herefter vil PeakWMS tegne plukkevognen.

For hver enkelt hylde, kan du angive antal lokationer. Du kan også angive en sekvens og en højde pr. hylde. Hvis ikke hylderne på dine plukkevogne er lige høje, kan du med fordel angive, hvilken højde der er på de enkelte hylder. Så vil PeakWMS medregne denne i tildelingen af ordrer til plukkevognen.

Updated on februar 5, 2024

Related Articles