1. Home
  2. Admin
  3. Admin - Lager
  4. Print: Lokationslabels

Print: Lokationslabels

I PeakWMS har du mulighed for at printe lokationslabels til dine lokationer og reoler.

For at printe lokationslabels, kræver det, at du har oprettet en labelskabelon under Indstillinger > Konfiguration > Labelskabeloner.

Du finder en guide til opsætning af skabeloner i labeldesigneren nedenfor:

Opsætning af skabeloner i labeldesigner:

For at printe en lokationslabel til reol eller alle lokationer i en reol, skal du tilgå Admin > Lager > Reol.

Her søger du på reolnavn, for at finde frem til reolen, som du vil printe labels til. Herefter klikker du på tre prik-menuen:

Når du klikker på tre prik-menuen, har du mulighed for at printe en label til din reol, eller samlet printe labels for hver lokation i reolen.

Vælger du “Print reol label”, skal du vælge den labelskabelon du vil bruge, og du skal vælge, hvilken printer du vil printe labelen på.

Du kan vælge mellem de reol-labelskabeloner du har oprettet i labeldesigneren, og du kan vælge mellem de printere du har adgang til i PeakWMS.

Du kan også angive antal labels, der skal printes.

Vælger du “Print labels for lokationer”, skal du ligesom ovenfor, angive hvilken lokationslabelskabelon du vil bruge, og hvilken printer, du vil printe på.

Husk at oprette labelskabelonen i labeldesigneren.

Når du klikker på “Print labels for lokationer”, så sørger PeakWMS for at printe en label til hver enkelt lokation, der er oprettet i reolen.

Dette vil fungere godt til dig, der ønsker at have en fast opdeling i dine reoler, og ikke ønsker at ændre i lokationernes størrelse. Her vil du kunne scanne stregkoden for lokationen, når du skal lægge varer på lager.

For at printe en enkelt lokationslabel, skal du tilgå Admin > Lager > Lokation.

Klik på tre prik-menuen ud for en lokation, for at printe en lokationslabel til den specifikke lokation.

Updated on april 23, 2024

Related Articles