1. Home
  2. Indstillinger
  3. Lager
  4. Printeropsætning
  5. Printeropsætning, Zebra – Windows PC

Printeropsætning, Zebra – Windows PC

Skal du installere en Zebra printer på en ny PC, så er der nogle ting, som du skal være opmærksom på, for at installationen kører optimalt.

Det er først og fremmest vigtigt, at du downloader følgende programmer fra Zebra, for at du kan opsætte printeren på din PC:

  • Zebra Driver
  • Zebra Utility

Begge programmer er essentielle for, at din PC kan registrere din printer. Når disse to programmer er installeret på din PC, vil du i de fleste tilfælde kunne installere din printer, ved blot at plugge den i din PC.

Tjek under Windows > Printere & scannere, om printeren er registreret.

OBS! Printer der tidligere er brugt til MAC

Hvis du vil installere en printer på en Windows PC, der tidligere har tilkoblet en MAC, så skal du være opmærksom på, at det er nødvendigt, at du gendanner printeren til fabriksindstillinger. Hvis ikke dette gøres, vil det ikke være muligt at tilkoble printeren til en Windows PC.

For at nulstille din printer til fabriksindstillinger kan du holde knappen ovenpå printeren nede, indtil den blinker fire gange. Herefter slipper du knappen. Lyset på printeren lyser gul/orange i tre sekunder.

Kilde:

https://supportcommunity.zebra.com/s/article/Defaulting-the-Zebra-G-Series-Printer-Configurations-and-Network-Settings-To-Factory-Values?language=en_US

Updated on januar 31, 2024

Related Articles