1. Home
  2. Admin
  3. Admin - Udgående
  4. Pris på Speditørprodukt

Pris på Speditørprodukt

Du har mulighed for at ændre speditør på dine ordrer. Det har du, da du kan komme ud for, at en ordre er for stor til en speditør, eller er fysisk for stor, og ikke passer ind i de max dimensioner, som speditøren sætter.

Har du mange speditører, kan det være vanskeligt at holde styr på, hvilken speditør, der rent økonomisk bedst kan betale sig for jer at vælge, hvis I skal ændre speditør på en ordre. Af den grund, kan du indtaste pris på speditørprodukterne, som er synlig i PeakWMS. På den måde kan du sikre, at I altid vælger den løsning, der er billigst for jer.

Step 1: Tilgå Admin > Udgående > Speditørprodukt

For at tilføje priser på dine speditørprodukter skal du tilgå Speditørprodukt gennem Admin-dialogen.

Her får du et overblik over alle dine speditørprodukter.

Step 2: Redigér ønskede speditørprodukt

Når du har tilgået dialogen skal du redigere det speditørprodukt du ønsker at indstille pris på. For at redigere klikker du på tre-prik-menuen til venstre for linjen og vælger Rediger.

Step 3: Tilføj pris på speditørprodukt

PeakWMS åbner her en dialog, hvor du nederst kan indtaste pris på dit speditørprodukt.

Step 4: Gem

Når du har tilføjet prisen skal du gemme dine ændringer.

OBS! Når du har tilføjet prisen på speditørproduktet vil du fremover kunne se den i den pop up som PeakWMS viser, når du skifter speditør på en ordre.
Er prisen ikke synlig, kan du tilføje den ved at tilføje komponenten til overblikket. Det gør du ved at klikke på tandhjulet øverst til højre i boksen.
Updated on marts 6, 2023

Related Articles