Proces ved Ombytning i Shopify POS

Du kan sagtens foretage ombytninger gennem din Shopify POS. Her vil PeakWMS sørge for, at de returnerede lagervarer igen oprettes på lageret, og at et opdateret lagertal på både returnerede varer og ombytningsvarer sendes til din webshop, så dine lagertal stemmer.

Ved retur opretter PeakWMS lagervarerne i det nærmeste butiksområde.

OBS! Har du ikke oprettet et butiksområde, vil det ikke være muligt at foretage retur gennem din POS til PeakWMS. Lagertal vil ikke blive opdateret.

Proces for ombytning

Når der foretages en ombytning gennem Shopify POS, sendes der besked til PeakWMS, om at der er foretaget en ombytning. Her får PeakWMS at vide, hvilket produkt, der er kommet retur, og hvilket der er blevet byttet til. Her sørger PeakWMS for at op- og nedjustere de pågældende lagertal, og sende besked til Shopify med justeringerne, så lagertal på både returneret og ombyttet produkt stemmer.

Du starter med at finde ordren gennem Shopify POS. Her klikker du på Ombytning:

Ombytning foregår næsten på samme måde som Retur. Derfor skal du også starte med at vælge, hvilke produkter du ønsker at returnere.

Er varen der returneres i stykker, skal du huske at fjerne markeringen i “Genopfyld på denne lokation”.

Herefter vælger du den vare, der skal byttes om med. Du kan selvfølgelig vælge mellem alle de varer, der er tilgængelige i din Shopify POS. Her tages der også højde for, om en vare er udsolgt på din lokation, men er tilgængelig på en anden af jeres lokationer.

Har du produktet der skal ombyttes til ved hånden, kan du scanne stregkoden for at finde det i Shopify POS. Her klikker du i feltet “Søg efter produkter”.

Tilgængeligheden af varerne baseres ud fra lagertal og lokationer i PeakWMS.

Når du har fundet det produkt, der skal ombyttes til, klikker du på det. Herefter vælger du antallet af varer, der skal ombyttes til. Herefter klikker du på Næste.

Når du har klikket Næste viser Shopify POS dig differencen på den returnerede og den ombyttede vare. Her kan du opkræve evt. ekstra beløb eller tilbagebetale tilgodehavende til kunden.

Updated on oktober 20, 2022

Related Articles