Rack Tools

Dit lager skal være dynamisk, så det kan optimeres til dit skiftende varelager. Derfor har du I Beholdning > Opret og Justér mængde, mulighed for at ændre i hyldeinddelingen af dine reoler.

Når du opretter reoler i PeakWMS har de ikke et fast design. Du bestemmer helt selv, hvor mange lokationer, der skal være pr. hylde, og hvor stor hver enkelt lokation skal være.

Her har du mulighed for at samle lokationer i dine reoler, dele lokationer i reoler, ændre størrelse på en lokation og flytte lagervarer fra en lokation i reolen til en anden.

Saml lokationer

Første rack tool du støder på er Saml. Her kan du samle to forskellige lokationer til en samlet lokation. Ligger der beholdning på begge lokationer bliver det samlet på den nye lokation.

Du vælger lokationerne du vil samle ved at klikke på dem. Lokationen du vælger først bliver markeret med mørk grøn. Lokationerne ved siden af lokationen markeres med en lysere grøn.

Når du har valgt lokationen du ønsker at samle med, bliver denne også markeret med en mørkere grøn. Du kan kun markere to lokationer ad gangen, og lokationerne skal ligge ved siden af hinanden.

Herefter klikker du på Flet valgte lokationer.

Herefter samles lokationerne til én stor lokation.

Del lokationer

Har du en stor lokation som du gerne vil dele op i flere mindre lokationer, kan du gøre det gennem nummer to Rack Tool; Del.

Har vælger du lokationen du gerne vil dele, og sætter antallet af lokationer du ønsker at inddele lokationen i.

Herefter bekræfter du, at du vil opdele lokationen. Når du har bekræftet, inddeler PeakWMS lokationen i det ønskede antal lokationer.

Ændre størrelse på lokationer

Har du antallet af lokationer som du ønsker i din reol, men har brug for at ændre størrelsen en smule, for at dine produkter kan være der, så kan du bruge det tredje rack tool. Her har du mulighed for at justere størrelsen på dine enkelte lokationer.

Du justerer størrelsen på en lokation ved at klikke på lokationen.

Herefter justerer du bredden på lokationen i bunden af dialogen. Du skal være opmærksom på, at bredden vises i mm., og at du skal justere i mm.

Når du har indtastet den nye bredde på lokationen, klikker du på fluebenet, og PeakWMS justerer størrelsen på lokationen du har valgt og lokationen til højre for lokationen. Ligger der ikke nogen lokation til højre for lokationen, justeres størrelsen på lokationen til venstre.

Fordel hyldepladsen jævnt på lokationer

Har du mange produkter på dine hylder, der har samme størrelse, kan du fordele hyldepladsen jævnt på de lokationer, der er på hylden.

For at fordele jævnt markerer du alle lokationer på pågældende hylde, og klikker på Lav samme størrelse i bunden af skærmen.

OBS! Du kan kun ændre for én hylde ad gangen, og skal du fordele jævnt på alle lokationer på en hylde skal du starte med at klikke på lokationen yderst til venstre.

Herefter justerer PeakWMS lokationerne på hylden, så de har samme størrelse.

Updated on marts 3, 2023

Related Articles