1. Home
  2. Indstillinger
  3. Integrationer
  4. Webshop integration
  5. Shopify
  6. Rapportering af lagertal – Flere lokationer i Shopify

Rapportering af lagertal – Flere lokationer i Shopify

PeakWMS sørger for at sende dine opdaterede lagertal til din webshop, hver gang der foretages et salg af en vare. Men har du mere end én lokation i Shopify, er det nødvendigt, at du hjælper PeakWMS lidt på vej, og mapper dine lokationer i Shopify til lagrene i PeakWMS, så de rigtige lagertal kan sendes til den rigtige lokation.

I Shopify er det muligt at have flere lokationer. Når din Shopify shop integreres til PeakWMS, oprettes dine lokationer automatisk som lagre i PeakWMS.

Det vil sige, at har du f.eks. tre lokationer oprettet i Shopify; to butikker og et centrallager, så vil der blive oprettet et lager pr. lokation i PeakWMS.

PeakWMS ved ikke på forhånd, hvilke lokationer, der mapper til hvilket lager i PeakWMS. Har du flere lokationer i Shopify er det derfor vigtigt, at de bliver mappet korrekt i PeakWMS. For at mappe lokationerne til lagrene i PeakWMS, skal du bruge det lokations id, der bliver oprettet i Shopify, når en lokation oprettes.

Når du opretter en lagervare i PeakWMS, så linker den tilbage til den lokation, som produktet er linket til i din Shopify. Altså, opretter du en lagervare i Lager A i PeakWMS, så linkes lagervaren til Lokation A i Shopify, hvis lageret i PeakWMS er mappet til den.

Laver du et lagerflyt i PeakWMS, så ændres lagervarens lokation også i Shopify. Her sendes en besked til Shopify med den opdaterede lagerlokation.

Hvor opsætter jeg Rapportering af lagertal?

For at mappe dine lokationer i Shopify til lagrene i PeakWMS, skal du tilgå Indstillinger > Integrationer > Webshopintegrationer

Her finder du nederst i dialogen en overskrift “Rapportering af lagertal”. Du kan tilføje så mange mappings som du har brug for. Du klikker bare på + yderst til højre.

Når du klikker på + kommer en linje til syne, hvor du kan mappe dit PeakWMS lager til en Shopify lokation. Du indtaster bare dit Shopify lokations id og vælger det pågældende lager.

Det er vigtigt, at du mapper alle de lokationer du har i Shopify til et lager i PeakWMS.

Når du har mappet dine lokationer, skal du huske at klikke på Ret Integration nederst til højre.

OBS! Hvis du sletter en lokation i Shopify, skal du huske at fjerne mappingen mellem lokationen og lageret i PeakWMS under Rapportering af lagertal. Ellers kan du risikere, at der opstår fejl i rapporteringen af lagertal.

Updated on oktober 20, 2022

Related Articles