1. Home
  2. Indstillinger
  3. Integrationer
  4. Webshop integration
  5. Shopify
  6. Webshopintegration: Shopify -Rapportering af lagertal

Webshopintegration: Shopify -Rapportering af lagertal

PeakWMS sørger for at opdatere dine lagertal til Shopify. Men for at det kan lade sig gøre, er det nødvendigt, at PeakWMS kender din lokation i Shopify.

Location i Shopify

For at finde frem til lokationsid’et, skal du tilgå din Shopify back end. Her går du i Settings > Locations.

Her viser Shopify dig en liste over de lagerlokationer, der er oprettet i Shopify.

Når du klikker ind på en lokation, kommer det id du skal bruge, til syne i URL’en øverst. Kopier id’et.

Opsætning i PeakWMS

For at mappe dine lokationer i Shopify til lagrene i PeakWMS, skal du tilgå Indstillinger > Integrationer > Webshopintegrationer

Her finder du nederst i dialogen en overskrift “Rapportering af lagertal”. Du kan tilføje så mange mappings som du har brug for. Du klikker bare på + yderst til højre.

Du indtaster bare dit Shopify lokations id i feltet “Host id” og vælger det pågældende lager i PeakWMS, som det skal mappes til.

Husk at mappe lokationer, der er i brug i Shopify, til dit lager i PeakWMS.

Når du har mappet dine lokationer, skal du huske at klikke på Ret Integration nederst til højre.

OBS! Sletter du en lokation i Shopify, så husk også at slette mappingen i PeakWMS.

Updated on april 23, 2024