Rediger bruger

Du redigerer en bruger for f.eks. at ændre brugerens rolle – altså medarbejderens adgang i PeakWMS.

Step 1: Tilgå Indstillinger

For at kunne redigere en rolle skal du tilgå menupunktet indstillinger.

Step 2: Vælg Brugere

Når du har tilgået Indstillinger, finder du fanen Brugere. Har du mange forskellige brugere registreret i din PeakWMS, kan du benytte søgefeltet øverst i dialogen. Her søger du på medarbejderens navn, for at finde frem til den rigtige bruger.

Step 3: Klik på tre-prik-menuen og vælg Rediger

Når du har fundet brugeren, klikker du på tre-prik-menuen, til venstre for brugernavnet, og klikker på redigér.

Step 4: Tildel rolle til bruger

Find kolonnen “Roller”. Klik på loopen til højre på linjen, og vælg en rolle.

Updated on april 19, 2024