Redigér en pallereol

Du kan redigere mål, lokationsnavne, lokationstyper og andet, på den enkelte pallereol.

For at redigere en pallereol på dit lager, skal du højreklikke på reolen og vælge Indstil reolopdeling. Du kan også søge reolen frem i admin-dialogen, og redigere den her.

Du kan ændre reolens mål og navn i øverste del af dialogen, der åbnes, når du redigerer pallereolen.

Ændring af lokationsnavn

Når du angiver er reolnavn til din pallereol, opretter PeakWMS automatisk lokationsnavne til lokationerne i reolen. Ændrer du navnet på din pallereol efterfølgende, skal du være opmærksom på, at lokationsnavnene ikke ændrer sig.

Du ændrer et lokationsnavn ved at klikke i navne feltet på hver enkelt lokation og ændre navnet.

Du kan ændre lokationsnavnet til det du mener er bedst for dit lager.

Du skal være opmærksom på, at du skal ændre lokationsnavnet for hver enkelt lokation.

Ændring af Y-akse-prefix

Du kan ændre, hvordan pallereolens Y-akse vises i arbejdsdialogerne i PeakWMS.

Du kan vælge, om du ønsker at se Y-aksen numerisk eller alfabetisk.

Pallereolerne er som standard sat til numerisk.

Ændring af lokationstype

Som standard er lokationerne på nederste hylde markeret som plukkelokationer, mens de øvrige hylder er markeret som genopfyldning. Lokationstypen kan ændres pr. lokation, når du redigerer en enkelt reol.

Som standard er lokationerne på nederste reol sat til Pluk, mens de øvrige lokationer er markeret som genopfyldning.

Du ændrer lokationstypen ved at klikke på lokationsfeltet og vælge den ønskede type.

Du kan vælge mellem en række forskellige lokationstyper for pallereolens lokationer:

Pluk

Genopfyldning

Karantæne

Ikke-administreret lagerplads

Deaktiveret

Du kan læse mere om de enkelte lokationstyper her:

https://help.peakwms.com/?s=lokationstype&ht-kb-search=1&lang

Når du ændrer en lokationstype, vil lokationen få en anden farve. Ændrer du lokationstypen fra Genopfyldning til pluk, vil lokationen blive hvid.

Ændrer du lokationen til Deaktiveret, bliver lokationen mørk grå. Når en lokation er deaktiveret, kan den ikke bruges.

Updated on marts 8, 2023

Related Articles