Returårsager

Under Indstillinger > Konfiguration > Retur/Kundeportal, har du mulighed for at oprette de forskellige returårsager, der skal være tilgængelige i din kundeportal.

Returårsagerne kan være tilgængelige i dine kunders view i kundeportalen, eller de kan sættes op til at være interne, så det kun er brugere i PeakWMS, der kan se dem.

Returårsagerne du har oprettet, vil du kunne se under Returårsager.

Du opretter en returårsag ved at klikke på Opret.

Du kan oprette alle de returårsager du har behov for, og du kan oprette dem for alle de lande, du har behov for.

De lande du tilføjer til returårsagen er de lande, som returårsagen er tilgængelig for.

Ønsker du ikke, at alle lande skal have adgang til de samme returhandlinger, så skal du oprette en ny returårsag med de handlinger, som det pågældende land skal have adgang til.

Opsæt returårsager

Når du aktiverer kundeportalen, skal du også opsætte returårsager. Returårsagerne er de muligheder dine kunder har tilgængelige, når de opretter en returordre i Kundeportalen.

Du opretter en returårsag ved at klikke på Opret.

Når du opretter en returårsag, skal du angive et navn for årsagen.

Navnet du angiver for årsagen er IKKE det navn, der er tilgængeligt for kunderne i kundeportalen. Det er udelukkende et navn, der er tilgængeligt i PeakWMS under Indstillinger > Konfiguration > Retur/Kundeportal.

Intern

Du kan angive en kommentar som intern, hvis returårsagen kun skal være tilgængelig, hvis der oprettes en returårsag internt. Interne returårsager er ikke tilgængelige for dine kunder, der bruger Kundeportalen.

Kunde betaler returfragt

Du kan også angive pr. returårsag, om kunden skal betale for returfragten.

Tilladte lande

Du kan angive, hvilke lande en specifik returårsag skal være tilgængelig for. Du tilføjer et land ved at klikke på + yderst til højre.

Når du angiver en returårsag for et land, skal du notere land og navn tekst for returårsagen og det pågældende land.

Returårsagen vil blive vist med teksten i kundeportalen. Det er altså teksten du noterer her, som dine kunder vil kunne se i kundeportalen.

Du kan tilføje returårsagen til alle de lande du har brug for.

Ønskede handlinger

Når du har tilføjet tilladte lande til din returårsag, skal du angive dine ønskede handlinger for dine enkelte returårsager.

Du tilføjer en returårsag ved at klikke på + yderst til højre.

Når du tilføjer en ønsket handling, kan du angive, for mange dage den ønskede handling skal være tilgængelig i retur.

Du kan f.eks. angive for enkelte returårsager, at det er muligt at få pengene retur inden for 14 dage, mens det er muligt at få udbetalt tilgodehavende på gavekort inden for 30 dage.

Angiver du en retur handling til 14 dage, vil den kun være tilgængelig indtil 14 dage efter ordren er afsendt fra dit lager.

Tilbyder du retur 14 efter modtagelse, skal du huske at indtænke det i antal dage handlingen er gyldig.

Det er ikke muligt for PeakWMS automatisk at regne sig frem til, hvornår en ordre er modtaget, da oplysningerne ikke kan hentes fra speditøren.

Updated on marts 2, 2023

Related Articles