Returlabel

I nogle situationer kan det være nødvendigt at oprette en returlabel. Det kan eksempelvis være, at en kunde har bestilt og modtaget en vare, der var defekt ved modtagelsen, og som derfor skal sendes retur til dig.

Du kan nemt og hurtigt oprette returlabels gennem PeakWMS. Hvis din forretning tilbyder gratis returfragt til alle kunder, kan det være lettere for dig at få konfigureret din PeakWMS, så der automatisk printes returlabels til dine ordrer.

Dette gør du gennem Speditøropsætningen i Indstillinger. Her kan du beslutte pr. speditørprodukt, om der automatisk skal oprettes returlabel.

Step 1: Tilgå Ordrer

For at oprette en returlabel i PeakWMS skal du tilgå Ordrer.

Step 2: Søg den ønskede ordre frem

Herfra søger du ordren frem, som du ønsker at oprette en returlabel til.

Når du har søgt ordren frem, som du ønsker at lave en returlabel til, klikker du på den. Herfra vil du blive ledt ind i et overblik, der viser alle oplysninger, der er tilgængelige for ordren i PeakWMS.

I dialogen finder du alle oplysninger, der er relevante for den enkelte ordre. Du kan bl.a. se, om ordren ligger på hold, om den mangler lagervarer, og du kan ændre i forsendelsesinformationer osv.

Step 3: Klik på Labels/Dokumenter

Under punktet Plukkeordre finder du en fane, der hedder Labels/Dokumenter.

Labels og dokumenter ligger sig til plukkeordren. Af den grund vil du godt kunne have flere labels og dokumenter på en ordre, hvis ordren har mere end én plukkeordre.

Step 4: Klik på den orange knap yderst til højre

Når du klikker på Labels/Dokumenter, kan du se de dokumenter og labels, der hører til plukkeordren.

Har du flere plukkeordrer, vil du kunne finde labels og dokumenter for hver plukkeordrer under den givne plukkeordre.

Herefter klikker du på den orange knap yderst til højre i billedet. Når du klikker her, danner PeakWMS en returlabel ud fra de forsendelsesinformationer, der ligger på ordren, samt den returadresse, der er registreret i PeakWMS.

OBS! Der skal registreres en returadresse i PeakWMS for at der kan oprettes returlabels. Dette gør du gennem Adresser i Indstillinger.

Step 5: Hent, print, download eller send din returlabel

Når returlabelen er oprettet vil den figurere blandt de øvrige dokumenter og labels, der er koblet til plukkeordren. Herfra kan du vælge at printe returlabelen ud, du kan downloade den eller du kan sende den direkte til kunden pr. mail.

Updated on marts 3, 2023

Related Articles