Sæt EAN

Gennem Sæt EAN i Arbejdsdialogen, kan du nemt og hurtigt indscanne EAN-numre på dine produkter.

Processen kan både udføres på device, tablet og computer. Sidder du ved en computer, vil vi anbefale, at have en håndscanner tilkoblet din pc, da det letter processen.

Har du ikke en håndscanner, kan du manuelt taste EAN-numrene på produkterne ind.

Step 1: Tilgå Sæt EAN

Step 2: Søg på varenummer og tryk enter

Du søger produkter frem på deres varenummer.

Har du produkter med mange varianter, kan du nøjes med at skrive varenummeret uden varianten. PeakWMS viser alle varianter, der linker til varenummeret.

Step 3: Klik på feltet på den ønskede variant og scan EAN

Det er nødvendigt, at du markerer varianten du vil sætte EAN for. Linjen er grøn, når markeret.

Er din scanner sat op til at trykke enter efter en scanning, vil markeringen forsvinde, når EAN er scannet og registreret på varianten.

Trykker din scanner ikke automatisk enter, er det nødvendigt, at du selv trykker enter, når EAN er indtastet.