Send igen

Du har mulighed for at sende hele eller dele af en ordre igen gennem PeakWMS.

Når du beder om at få sendt en ordre igen, oprettes en ny plukkeordre på samme ordrenummer, som ordren oprindeligt er lagt på. Du har dermed alt samlet på ordren samme sted.

Gå til Ordrer

Send igen knappen ligger på de enkelte ordrer. Derfor er det selvfølgelig første step, at du tilgår ordrer, og søger ordren frem, som du ønsker at sende igen.

Klik på Send igen

Send igen knappen ligger øverst til højre i ordreoverblikket.

Knappen er kun synlig, hvis ordren du vil sende igen, er i status Pakket eller Afsendt.

Vælg produkter

Når du klikker Send igen dannes en pop up. Pop up’en viser alle de linjer, der ligger på ordren med varenummer, billede og beskrivelse, så du nemt kan finde de produkter, der skal sendes igen.

Her markerer du de produkter, som skal sendes til kunden igen. Du kan justere mængden, der sendes igen på plus og minus.

Er der tale om en stor mængde, der skal sendes igen, kan du klikke på send igen/bestilt, og manuelt taste antal.

Angiv send igen årsag

Alle linjer vises med en send igen mængde og en bestilt mængde. Den bestilt mængde angiver den mængde, som kunden har bestilt på sin ordre, og send igen mængden angiver mængden, som du sender til kunden igen. Send igen mængden er som standard sat til 0.

Du skal altså aktivt angive en mængde til send igen.

Udover mængden, skal du angive en årsag til send igen. Her har du mulighederne, der er vist nedenfor:

Klik på Send Igen

Når du har angivet mængde og årsag, klikker du på Send igen.

PeakWMS opretter en plukkeordre på de varer, der skal sendes igen, hvis varen er på lager.

Plukkeordren vises som blå-grøn.

Hvem har trykket send igen?

Du tjekker, hvem der har oprettet send igen-plukkeordren, ved at klikke på drop down-menuen øverst i dialogen, til højre for ordrenummeret, og vælger Plukkeordre.

Herefter klikker du på plukkeordren og vælger fanen Audit.

Her kan du se, hvem der har oprettet plukkeordren, og hvem der senest har opdateret plukkeordren.

Brugeren, der har oprettet plukkeordren, er den bruger, der har trykket Send Igen.

Updated on februar 6, 2024

Related Articles