1. Home
  2. Indstillinger
  3. Integrationer
  4. Webshop integration
  5. Shopify
  6. Shopify – Oprettelse af kopi-produkt ud fra eksisterende produkt

Shopify – Oprettelse af kopi-produkt ud fra eksisterende produkt

På alle webshops kan du oprette nye produkter på baggrund af et gammelt produkt. Når du gør det, oprettes der en kopi af det gamle produkt, med samme varenummer.

Opretter du produkter med varianter på denne måde i Shopify, skal du være opmærksom på, at PeakWMS kan risikere at fange varianterne, og hente den over i PeakWMS, inden varenummeret (SKU) er blevet ændret på varianten.

Sker det, vil produktintegrationen for den nye variant, blive oprettet på den gamle variant, og det kan skabe udfordringer, når dine kunder bestiller varianten, da PeakWMS vil linke kundens ordrelinje til det forkerte produkt.

Derfor skal du være opmærksom på, at produktet du opretter varianter på, ikke er aktivt på webshoppen, mens du opretter. Så længe produktet er oprettet som kladde eller markeret som arkiveret, vil PeakWMS ikke hente produktet, og der vil ikke blive sendt og hentet opdateringer på produktet.

Produkt med flere produktintegrationer på samme shop

Hvis du alligevel oplever denne fejl, skal du først og fremmest finde ud af, om der er en produktintegration på produktet i PeakWMS.

Ligger der ikke en produktintegration på produktet i PeakWMS, er det formegentligt fordi, at produktintegrationen er blevet oprettet på produktet, der er oprettet en kopi ud fra.

For at komme undgå fejlen igen, skal du søge produktet frem, som du er blevet bedt om at plukke.

Når du har fundet produktet, skal du klikke på det, og klikke på fanen Produktintegration.

Under produktintegration vil du kunne se produktintegrationer for hver enkelt af dine shops, som produktet er oprettet på.

Det du skal være, opmærksom på er, om der ligger flere produktintegrationer på produktet, der linker til den samme shop, men som har forskellige variant id’er.

Har produktet mere end en produktintegration med forskellige variant id’er, skal du bruge product id’et, til at hente produktet over i PeakWMS manuelt. Produkt id’et kan du også finde i produktets URL i webshoppens back end.

Når du har kopieret produkt id’et, skal du slette produktintegrationerne. Det gør du ved at klikke på tre prik menuen og vælge slet.

Når du har slettet produktintegrationerne, kan du klikke på Hent produkt øverst i dialogen og indtaste produkt id’et. Når du henter produktet nu, vil PeakWMS hente alle produkter, der ligger under produkt id’et med de rette produktintegrationer.

OBS! Har du ikke kolonnerne med produkt og variant id’et vist i din dialog, kan du tilføje den ved at klikke på tandhjulet under Produktintegrationsfanen.

Updated on november 15, 2022

Related Articles