Slet udgående ordre

I nogle tilfælde, kan du komme ud for, at en kunde kontakter dig, for at annullere sin ordre. Sker dette, er det nødvendigt, alt efter, hvilken webshophost du bruger, at du sletter ordren i PeakWMS.

Step 1: Tilgå Ordrer

Når du tilgår Ordrer, får du en liste frem, der dækker over alle de ordrer, der er hentet over i PeakWMS.

Step 2: Find den ønskede ordre

Her søger du ordren frem ved hjælp af ordrenummeret.

For nogle webshophosts trigger sletningen af en ordre i selve webshoppen også en sletning af ordren i PeakWMS. Derfor kan det i nogle tilfælde være nok at slette ordren der.

I andre webshopsystemer, er det nødvendigt både at slette ordren i webshoppen og i PeakWMS.

Step 3: Klik ind på ordren

Når du har søgt ordren frem, klikker du på den. Herfra vil du blive ledt ind i selve ordren, hvor alle relevante oplysninger om ordren er tilgængelig.

Step 4: Klik på Slet Udgående Ordre

På ordren finder du i øverste højre hjørne knappen Slet udgående ordre.

Når du klikker på Slet Udgående Ordre vil PeakWMS bede dig om at bekræfte, at du ønsker at slette ordren fra systemet. Dette er en sikkerhedsforanstaltning, der sikrer, at du ikke kommer til at slette en ordre ved et uheld.

Når du har bekræftet, at du ønsker at slette ordren, vil ordrenummeret ikke længere kunne findes frem i PeakWMS.

OBS! For at kunne slette en ordre, skal du være opmærksom på, at funktionen skal være tildelt til rollen som brugeren er tilknyttet i PeakWMS. Er den ikke det, vil Slet Udgående Ordre-knappen ikke være tilgængelig for dine medarbejdere.

OBS! For at slette en ordre, er det nødvendigt, at ordren er i status frigivet. Er ordren plukket eller pakket er det ikke muligt at slette ordren direkte. Herefter er det nødvendigt, at du sletter plukkeordren og ændrer status på ordrelinjerne tilbage til oprettet.

Jeg er kommet til at slette en ordre ved en fejl! Hvad gør jeg?

Er du kommet til at slette en ordre i PeakWMS, der ikke skulle have været slettet, så frygt ej. Du kan hente ordren over på ny ved at klikke på hent ordre i Ordrer-dialogen.

Bruger du DanDomain (Classic, HostedShop, Scannet osv.), WooCommerce eller Economic, som webshop eller til oprettelse af ordrer, skal du bruge ordrenummeret til at hente en ordre ind i PeakWMS.

Bruger du Shopify, skal du bruge et Host ID. En Shopify-ordres host id finder du som regel i URL’en, når du befinder dig på ordresiden for den enkelte ordre i Shopify.

Updated on marts 3, 2023

Related Articles