Søgning i Beholdning

For at gøre din oprettelsesproces hurtigere, kan du vælge, hvilke kriterier du ønsker at søge efter. Det gør du ved at klikke på tragten yderst til højre for søgefeltet.

Ved at sætte kriterier for, hvad du søger efter, hjælper du PeakWMS til at indskrænke, hvilke komponenter, der skal søges efter.

Dette kan hjælpe med at gøre din søgning hurtigere, da du udvælger, nøjagtigt hvilken komponent det er, der skal søges efter. PeakWMS ser bort fra de andre komponenter, og søger kun blandt den eller de du har valgt.

Du kan vælge én eller flere af de komponenter, der findes på listen.

Når du vælger en enkelt komponent, så er det udelukkende denne komponent, som PeakWMS baserer sin søgning på. Det vil sige, har du markeret feltet Reol, og efterfølgende scanner en produktstregkode, så vil der ikke kunne findes nogen resultater på søgningen.

OBS! Sørg derfor for at tjekke, om der er sat en begrænsning på din søgning i Beholdning, hvis du oplever, at PeakWMS ikke finder nogle resultater på f.eks. EAN eller varenummer.

Autosøg ved indtastning

(Version 2.51.0)

Når du laver en søgning i beholdning, så vil PeakWMS som udgangspunkt søge efter resultater, der stemmer overens med den søgning du har indtastet.

Det betyder, at så snart du begynder at indtaste informationer i feltet, så vil PeakWMS finde resultater, der stemmer med det indtastede.

Denne funktion er som udgangspunkt slået til, men du har mulighed for at slå fra. Når funktionen slås fra, vil PeakWMS først foretage søgning, når du er færdig med indtastning.

For at foretage søgningen, skal du klikke enter.

Updated on april 17, 2023

Related Articles