1. Home
  2. Dashboard
  3. Speditøroverblik

Speditøroverblik

I PeakWMS kan du holde overblik over, hvor mange ordrer du har liggende på hver enkelt speditør, og hvilken status ordren er i.

Du finder Speditøroverblikket under Dashboard > Speditøroverblik.

Vælg hvilke speditører, der skal vises

Du bestemmer selv, hvilke speditører, der skal vises i speditøroverblikket.

Du tilføjer speditørerne til speditøroverblikket gennem Indstillinger > Integrationer > Speditør.

Funktionen er som udgangspunkt slået fra. Når togglen er orange er funktionen slået til, og speditøren vil være synlig i speditøroverblikket.

I speditøroverblikket kan du se følgende oplysninger:

Cut off tid pr. speditør

Speditøren med tidligste cut off-tid vil være placeret øverst til venstre i speditøroverblikket. Speditøren med seneste cut off tid vil være placeret nederst til højre.

Antal ordrer pr. Speditør

Du kan se antal ordrer, der skal afsendes med de enkelte speditører inden cut off tiden.

Antal plukkeordrer nedjusteres, hver gang en ordre pakkes. Pakkede ordrer fjernes fra listen over ordrer på speditøren.

Ordrestatus

Speditøroverblikket fungerer som et dashboard, hvor du kan skabe overblik over, hvilke ordrer, der er i status oprettet, hvilke der er blevet plukket, og hvilke, der er i gang med at blive plukket.

Hvilken lastbærer ligger ordren i?

Se, hvilken lastbærer en ordre ligger i, og hvilken plukkevogn lastbæreren er tildelt.

Er ordren lagt inden cut off?

Er en ordre lagt inden for cut off tiden vil ordren være markeret med rød i speditøroverblikket.

Er ordren lagt efter cut off tiden vil ordren være markeret med sort. Har du sat din ordreprioritering til at tage udgangspunkt i cut off tid, vil ordrerne markeret med sort ikke blive prioriteret.

Hvis du ønsker at se, informationerne for en enkelt speditør, kan du klikke på den. Her får du vist en liste over alle de ordrer, med den pågældende speditør, der endnu ikke er pakket.

Her kan du nemt danne dig et overblik, over hvor mange ordrer, der mangler at blive plukket eller pakket, samt se, hvilke ordrer, der er blevet tildelt en plukker.

Fra denne liste kan du klikke dig videre ind på de enkelte ordrer, ved at klikke på en linje.

Dashboardet opdaterer automatisk hvert andet minut.

Updated on februar 23, 2024