1. Home
  2. Dashboard
  3. Speditøroverblik

Speditøroverblik

I PeakWMS kan du holde overblik over, hvor mange ordrer du har liggende på hver enkelt speditør, og hvilken status ordren er i.

Du bestemmer selv, hvilke af dine speditører, du gerne vil have vist i speditøroverblikket. Du tilføjer speditørerne til speditøroverblikket gennem Speditøropsætningen i Indstillinger. Funktionen er slået til, når den er orange. Dette skal gøres for hver enkelt speditør, der skal inkluderes i speditøroverblikket.

I speditøroverblikket kan du se følgende oplysninger:

Cut off tid pr. speditør

Speditøren med tidligste cut off-tid vil være placeret øverst til venstre i speditøroverblikket. Speditøren med seneste cut off tid vil være placeret nederst til højre.

Antal ordrer pr. Speditør

Hold øje med, hvor mange plukkeordrer, der skal sendes med de enkelte speditører. Antal plukkeordrer nedjusteres, hver gang en ordre pakkes. Pakkede ordrer fjernes også fra listen over ordrer på speditøren.

Hvilken status har ordren?

Speditøroverblikket fungerer som et dashboard, hvor du kan skabe overblik over, hvilke ordrer, der er i status oprettet, hvilke der er blevet plukket, og hvilke, der er i gang med at blive plukket. Alt efter hvilke status ordren har, vil ikonet her ændres:

Så snart en ordre er pakket, fjernes den fra speditøroverblikket.

Hvilken lastbærer ligger ordren i?

Se, hvilken lastbærer en ordre ligger i, og hvilken plukkevogn lastbæreren er tildelt.

Er ordren lagt inden cut off?

Er en ordre lagt inden for cut off tiden vil ordren være markeret med rød i speditøroverblikket.

Er ordren lagt efter cut off tiden vil ordren være markeret med sort. Har du sat din ordreprioritering til at tage udgangspunkt i cut off tid, vil ordrerne markeret med sort ikke blive prioriteret. Her vil ordrer med næste cut off tid prioriteres.

Hvis du ønsker at se, informationerne for en enkelt speditør, kan du klikke på den. Her får du vist en liste over alle de ordrer, med den pågældende speditør, der endnu ikke er færdighåndteret. Herigennem kan du nemt danne dig et overblik over hvor mange ordrer, der mangler at blive plukket eller pakket, samt se, hvilke ordrer, der er blevet tildelt en plukker.

Fra denne liste kan du klikke dig videre ind på de enkelte ordrer. Når du klikker på en linje, ledes du ind på selve ordren.

Hvordan tilføjer eller fjerner jeg en speditør fra overblikket?

Speditøroverblikket viser pr. speditør, ikke pr. speditørprodukt. Det vil sige, at både GLS Erhverv, hjemmelevering og pakkeshop, vises i samme kolonne.

Du bestemmer selv, hvilke speditører du ønsker skal medtages i speditøroverblikket. Du kan tilføje speditører til overblikket gennem speditøropsætningen i indstillinger.

Som udgangspunkt er der ikke medtaget nogle speditører i speditøroverblikket. Du skal derfor aktivt ind og vælge, hvilke speditører, der skal inkluderes i overblikket.

Speditøroverblikket opdaterer automatisk hvert andet minut.

OBS!

I speditøroverblikket kan du skabe dig et overblik over, hvor mange ordrer, der mangler at blive plukket og pakket inden for cut off tiden på de enkelte speditører. Dashboardet viser et samlet overblik.

Hvis du ønsker at se informationerne for en enkelt speditør, kan du udvide boksen, ved at klikke på speditørnavnet øverst i boksen. Her får du vist en liste over alle de ordrer, med den pågældende speditør, der endnu ikke er færdighåndteret.

Du kan også klikke dig direkte ind på ordrerne på listen.

Updated on april 27, 2022

Related Articles