Split ordre

Du har mulighed for at splitte en plukkeordre til flere plukkeordrer, når en ordre er blevet pakket via. PeakWMS.

Det kan f.eks. være, at du bruger Dao som speditør. Dao tillader kun pakker op til en vis størrelse, beregnet på mål. Med GLS opstår samme udfordring, dog på vægt.

Derfor er det muligt for dig at splitte dine plukkeordrer, så plukkeordren deles i to eller flere plukkeordrer.

Når du tilgår ordren, ligger knappen på plukkeordren.

Knappen er først synlig, når ordren er i status pakket.

Når du klikker på knappen vil en pop-up dukke op, hvor du kan vælge, hvilke linjer på ordren du ønsker at flytte til en ny plukkeordre. Plukkeordren, der oprettes vil være sat i status pakket, da alle linjer på ordren allerede har været igennem plukke- og pakkeprocessen.

Du kan justere mængden på linjerne, enten ved hjælp af + og – tegnene, eller ved at klikke på tallet, og notere mængden, der skal splittes.

Når du har valgt de linjer, som du vil flytte over på en ny plukkeordre, klikker du på Split. Plukkeordren vil som sagt blive oprettet i status pakket, da alle linjer på ordren allerede er plukket og pakket.

Funktionen opretter en ny plukkeordre og nye labels og dokumenter til den nye plukkeordre, så du har mulighed for at se track & trace på alle pakker.

PeakWMS fortæller dig, at der oprettes nye labels, og at du skal kassere de gamle og printe de nye, der netop er oprettet.

Updated on marts 3, 2023

Related Articles