1. Home
  2. Søgning
  3. Tabelindstillinger – Skræddersy informationerne i dine dialoger

Tabelindstillinger – Skræddersy informationerne i dine dialoger

I alle admin-dialoger i PeakWMS har du mulighed for at skræddersy kolonner og informationer, der vises.

Alle indstillingerne der foretages i tabelindstillinger er individuelle, og træder kun i kraft på den bruger de er indstillet på. Derfor kan du nemt fjerne alle de kolonner, som du ikke mener er relevante for dig, og tilføje dem du har behov for.

I alle dialoger vises en række kolonner som standard. Disse er valgt af PeakWMS, og dækker over de mest almindelige informationer, der er brug for på hhv. Ordrer, Produkter, Indkøb osv.

Hvordan tilføjer og fjerner jeg kolonner?

Du kan til enhver tid tilføje, fjerne eller lave om i rækkefølgen af de kolonner, der vises i dialogerne.

Hvis du vil foretage ændringer i de viste kolonner i en dialog, skal du klikke på tandhjulet øverst til højre i dialogen.

Tandhjulet åbner en pop up med to lister over informationer, der kan vises i din dialog.

Til venstre vises kolonnerne, der allerede er synlige i dialogen, og til højre vises kolonnerne, der er skjulte.

Søg efter kolonne

Ved du nøjagtigt, hvad du leder efter blandt alle kolonnerne, så kan du bruge søgefeltet i toppen af dialogen. Her kan du søge efter den kolonne du ønsker at få vist i din dialog. Der søges både blandt synlige og gemte kolonner. Husk, at du skal søge på det sprog, som PeakWMS er opsat til.

Du tilføjer en kolonne ved at klikke på den, og du kan justere placeringen ved at klikke på pilene ud for hver enkelt kolonne eller ved drag and drop.

Højreklikker du på en kolonne kan du vælge, om du vil sende dej til top eller bund.

Kolonnen øverst vises yderst til venstre, og kolonnen nederst vises yderst til højre.