1. Home
  2. Søgning
  3. Table settings – Skræddersy informationerne i dine dialoger

Table settings – Skræddersy informationerne i dine dialoger

I alle dialoger i PeakWMS har du mulighed for at skræddersy indholdet og informationerne, der vises på din bruger.

Det er ikke alle informationer, der er lige relevante for alle. Derfor er det muligt for dig at skræddersy, hvilke informationer der vises på netop din bruger i alle dialoger i PeakWMS, bortset fra arbejdsdialogen.

Alle indstillingerne der foretages i table settings er individuelle, og træder kun i kraft på din egen bruger. Derfor kan du nemt fjerne alle de kolonner, som du ikke mener er relevante for dig, og tilføje de, der er.

Hvorfor er det lige netop disse kolonner, der vises?

I alle dialoger vises en række kolonner som standard. Disse er valgt af Peak Warehousing, og dækker over de mest almindelige og efterspurgte informationer om henholdsvis Ordrer, Produkter osv.

Hvordan tilføjer og fjerner jeg kolonner?

Du kan til enhver tid tilføje, fjerne eller lave om i rækkefølgen af de kolonner, der vises i dialogerne. Hvis du vil foretage ændringer i de viste kolonner i en dialog, skal du klikke på tandhjulet øverst til højre i dialogen.

Tandhjulet åbner en pop up med to lister over informationer, der kan vises i din dialog.

Til venstre vises kolonnerne, der allerede er synlige i dialogen, og til højre vises kolonnerne, der ikke er synlige.

Mængden af tilgængelige kolonner afhænger af, hvilken dialog du befinder dig i. Dialogen Produkter har mange forskellige kolonner du kan få vist, mens nogle af dialogerne i Admin-dialogen har få. Mængden afhænger af, hvor mange relationer der er til den dialog du befinder dig i.

Søg efter kolonne

Ved du nøjagtigt, hvad du leder efter blandt alle kolonnerne, så kan du bruge søgefeltet i toppen af dialogen. Her kan du søge efter den kolonne du ønsker at få vist i din dialog. Når du begynder at indtaste, finder PeakWMS de komponenter, der matcher det indtastede. Der søges både blandt synlige og gemte kolonner. Husk, at du skal søge på det sprog, som PeakWMS er opsat til.

Du tilføjer en kolonne ved at klikke på den, og du kan justere placeringen ved at klikke på pilene ud for hver enkelt kolonne eller ved drag and drop.

Updated on september 16, 2022

Related Articles