Tag fra Lager

Tag fra lageret er en funktion, som du bl.a. kan benytte sammen med Hurtig Pak. Funktionen er lavet, for at gøre det nemmere for dig at plukke ting fra dit lager, hvis du f.eks. skal bruge varer til fotografering, events eller til en kunde, der er kommet forbi lageret.

Kommer en kunde, der allerede har lagt en ordre på webshoppen, forbi lageret, kan du gennem Tag fra Lager funktionen tilføje produkter direkte til kundens ordre. Husk dog betaling for varerne. Der er ingen betaling inde over Tag fra Lager funktionen.

Du kan også bruge funktionen, hvis du ejer en webshop med tilhørende værksted. Her ved du ikke nødvendigvis på forhånd, hvilke reservedele, der skal bruges til reparationen. Her kan du bruge dialogen, når der skal trækkes reservedele ud af lageret.

Funktionen kan kun bruges til at trække varer fra lageret.

Step 1: Tilgå Tag fra Lager gennem arbejdsdialogen

Du finder Tag fra Lager i arbejdsdialogen.

Step 2: Scan produkter eller søg dem frem

Når du befinder dig i dialogen kan du søge alle produkter frem, der ligger tilgængelige i PeakWMS.

Scanner du en stregkode vil PeakWMS automatisk finde det produkt frem, der er registreret med stregkoden.

Benytter du ikke stregkoder, skal du søge produktet frem på dets beskrivelse eller varenummer i søgefeltet øverst. PeakWMS finder en liste over de produkter, der matcher søgningen.

Step 3: Vælg årsag til pluk

Når du søger efter et produkt vil PeakWMS finde det produkt, der matcher søgningen.

Når PeakWMS har fundet frem til produktet, der søges efter vil kunne se produktets navn, varenummer, lokation, samt dets mængde på lokationen.

Produktbillede vises øverst til venstre. klikker du på billedet, forstørres det.

Du op- og nedjustere antallet, som du ønsker at trække fra lageret.

Har du valgt et forkert produkt, klikker du på skraldespanden i øverste højre hjørne af boksen, for at fjerne det.

Årsager til pluk

I Tag fra Lager har du fire muligheder, når du trækker varen ud af lageret.

• Salg
  • Tilføj til ordre
  • Marketing
  • Ødelagt
  • Retur til leverandør

Årsagerne registreret på lagervarehændelsen, når varen trækkes fra lageret, og overføres til lagerværdirapporten.

Updated on april 18, 2024