1. Home
  2. Produkter
  3. Produkter
  4. Tilladte områder pr. produkt

Tilladte områder pr. produkt

Har du produkter, der skal opbevares på bestemte måder? I PeakWMS, er det muligt at konfigurere pr. produkt, hvilke områder produktet må opbevares i.

Hvis et produkt, der er tildelt tilladte områder, forsøges sat, på en lokation (uanset proces), i et andet område, kommer PeakWMS med en fejl om at dette ikke er tilladt. Produktet kan altså ikke placeres i andre områder end de tilladte.

Skal du indlagre lagervaren gennem Arbejdsdialog > Palletransport, hvor PeakWMS foreslår en lokation i indlagring, vil du selvfølgelig ikke blive foreslået en lokation i et område, hvor opbevaring af lagervaren ikke er tilladt. Her vil udelukkende blive foreslået en lokation i de tilladte områder.

Hvis der ikke er indstillet et område på et produkt, så er det tilladt at produktet må placeres på alle lokationer i alle områder.

Hvordan indstiller jeg tilladte områder?

For at tildele et tilladt område til et produkt, skal du tilgå Produkter > Produkter.

Her søger du produktet frem, som du vil tildele tilladte produkter til.

Når du har søgt produktet frem, klikker du på tre-prik menuen ud for produktet, og klikker på Tildele tilladte områder nederst i menuen.

Herefter indtaster du hvilke områder, som produktet skal være tilladt i.

Du kan taste direkte i feltet, eller du kan klikke på loopen yderst til højre. Klikker du på loopen, får du en liste over alle områder på alle lagre.

Når du har tilføjet de ønskede områder, klikker du på Rediger. Produktet er nu kun tilladt i de tildelte områder.

OBS! Er der ikke tilladt nogle områder til et produkt, kan produktet placeres i alle områder.
Updated on december 20, 2022

Related Articles