Varemodtag til fast lokation

I forbindelse med funktionen Produktlokation, er der udviklet et indlagringsflow, der giver dig mulighed for at indlagre efter min og max til faste lokationer.

For at benytte indlagringsflowet, er det nødvendigt at slå funktionen til under Indstillinger > Konfiguration > Varemodtagelse.

Her vælger du “Varemodtag til fast lokation”.            

Arbejdsdialog > Varemodtagelse

Er denne funktion sat op, vil brugeren skulle vælge en lokation, der varemodtages på som det første step i varemodtagelsen.

I stedet for at scanne varerne i lastbærere, så scannes varerne, der varemodtages i stedet ind på den scannede lokation. Vi anbefaler, at du laver en eller flere lokationer, der udelukkende skal bruges til varemodtagelse. Lokationerne skal IKKE være af typen Pluk, hvis ikke du vil kunne plukke derfra, så snart der er varemodtaget.

Vælg indkøbsordre

Når brugeren har valgt en lokation, der skal varemodtages til, så vælger brugeren en indkøbsordre, der skal varemodtages på. Brugeren kan enten vælge indkøbsordren i listen på skærmen, eller scanne en vare, der skal varemodtages.

Når varemodtagelsen påbegyndes, vil du kunne se, hvilken lokation, der varemodtages til.

Når brugeren scanner en vare, der varemodtages, og efterfølgende klikker ”Bekræft”, registreres lagervaren på den valgte lokation.

Varemodtag varer

Når du skal varemodtage til fast lokation, så vil du skulle foretage selve varemodtagelsen på samme måde, som du gør, hvis du har opdelte processer for varemodtagelse og indlagring.

Når du har fundet den indkøbsordre, du vil varemodtage på, scanner du et produkt, og angiver, hvor meget der varemodtaget.

PeakWMS viser dig produktet du har scannet, og mængden, der er tilgængelig til varemodtagelse. Har du mere end et forpakningsniveau på produktet, vil du kunne se forpakningsniveauerne under produktbilledet.

Når du bekræfter mængden, der varemodtages, vil PeakWMS automatisk placere varerne på den lokation du scannede først i processen.

OBS! Har du scannet en lokation, der bruges til en anden proces, vil PeakWMS fortælle, at lokationen ikke kan bruges.

Har du scannet en lokation, der ikke kan varemodtages på, vil PeakWMS vise dig en skærm, hvor du kan scanne en anden lokation.

Updated on februar 6, 2024

Related Articles