1. Home
  2. Indstillinger
  3. Pluk
  4. Pluk: Pluk fuld mængde og split til plukkevogn efter

Pluk: Pluk fuld mængde og split til plukkevogn efter

Hvis samme produkt er bestilt på flere ordre på samme plukkevogn, er det nu muligt at plukke den fulde bestilte mængde på tværs af ordrer, og få vist, hvilke lastbærere varerne skal fordeles i efterfølgende.

Funktionen slåes til under Indstillinger > Pluk > Opsætning.

I eksemplet her, er der på tværs af ordrerne på plukkevognen bestilt 4 stk. Brugeren bliver derfor bedt om at plukke ialt 4 stk.

Når brugeren har bekræftet mængden, der skal plukkes, vises hvor mange, der skal i første lastbærer.

Øverst i skærmbilledet ses lastbærernavnet (L1004), nedenunder vises, hvilken ordre ud af hvor mange (1/2), der sorteres til.

Nederst over Bekræft-knappen, vises mængden, der skal lægges i lastbæreren (2). Lastbæreren markeres også på plukkevognen, som normalt.

Når mængden er bekræftet til første lastbærer, vises næste lastbærer, der skal varer i. Her er info på billedet det samme. Den nye lastbærer markeres.

Mængderne, der skal fordeles ud, er ens for de to ordrer i eksemplet, men der kan sagtens være tale om ordrer med forskellige mængder, og der kan sagtens plukkes til mere end 2 ordrer ad gangen.

Updated on september 20, 2024