1. Home
  2. Værktøjer
  3. Genopfyldning
  4. Genopfyldning: Opret genopfyldning

Genopfyldning: Opret genopfyldning

I PeakWMS finder du en nem måde at oprette genopfyldningsopgaver mellem lagre.

Under Værktøjer > Opret Genopfyldning, kan du oprette genopfyldninger mellem lagre.

Vælg til lager

Du starter med at vælge det lager du vil genopfylde til

Vælg fra lager

Herefter vælger du det lager du vil genopfylde fra.

Søg produkt

Du søger et produkt frem ad gangen. Du kan søge på stregkode, varenummer og beskrivelse.

PeakWMS finder alle produkter frem, der matcher søgningen.

Er der mere end ét produkt, der matcher søgningen, vælger du et produkt ved at klikke på det.

Produktinfo

PeakWMS viser en række produktinfo. Du bestemmer selv, hvilke data, der skal vises. Det gør du under Indstillinger > Skærmopsætning.

Angiv mængde

Nederst i skærmen angiver du mængden du vil genopfylde.

Du kan kun angive en mængde, hvis der er varer på lager i fra lageret.

Updated on september 23, 2024